Fotoğraflarda aile bireylerinin yüzlerini belirsizleştirmemizin ve isimleri kodlamamızın nedeni sürecin devamlılığından kaynaklanacak olası mağduriyetler yaşamamalarını istememizdir. 

Güngör E., biri 7 biri 3 yaşında iki çocuk annesi ve 5 aylık hamile 25 yaşında genç bir kadın. Ev sahibi tarafından 7 yıl boyunca cinsel istismara uğradığını iddia eden Güngör E., korktuğu için sustuğunu belirtti. 7 yaşındaki oğlunun istismar anına tanık olduktan sonra yaşadıklarının ortaya çıktığını anlatan Güngör E. "Korktum, utandım. Bana yaptıkları yanına kalmasın. Benim başıma gelen başkasının başına gelmesin" dedi. Çare aradığını söyleyen genç kadın ilgililere "Ne olur durumuma sessiz kalmayın" diye seslendi.

İddiaya göre E. çifti M.D ve H.D isimli çiftin oturdukları evin alt katına 2011 yılında kiracıları olarak taşındı. Ev sahibi 70 yaşındaki M.D çifte babaları gibi yaklaştı. Mağdur kadının eşi Ferdi E.'ye "Beni babanız olarak görün. Size ben sahip çıkarım. İşe gittiğinde de gözün arkada kalmasın" diyerek babacan bir tavırla yaklaştı. Ferdi E., M.D'nin babacan tavrından dolayı ve eşi kendisine hiçbir şey anlatmadığı için durumdan şüphelenmediğini bildirdi. M.D isimli şahısın eve gelerek çocuklara para verdiği, bakkala gönderdiği ya da para vererek kapıyı açtırdığı belirtildi. Olay E. çiftinin 7 yaşındaki çocuğunun tanık olup babasına anlatmasıyla ortaya çıktı. Eşinin yaşadıklarını öğrendikten sonra karakola gidip şikayetçi olan Ferdi E. tehdit telefonları aldığını ve tedirgin olduğunu ifade etti. Küçük oğlunun ve eşinin karnındaki bebeğin babasının kim olduğunun belli olmadığını dile getiren Ferdi E. DNA testi yaptırdıklarını ve sonuç beklediklerini belirtti.

AİLEM BENİ REDDETTİ: E. çifti geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına çıkarak seslerini duyurmaya çalıştı. Yaşanılanlar yüzünden ailece psikolojilerinin bozuk olduğunu söyleyen çift yaşadıklarını anlattı. Ferdi E., eşinin başına gelen olayı anlattığı için ailesi tarafından reddedildiğini söyledi. Ferdi E. "Ailem 'Aramızda hallederdik. Boşanırdın. Rezillik çıkardın' diyerek beni suçluyor. Eşimin psikolojik problemleri var. Herkes de bunu biliyor. Ben eşimi bırakmam. Bırakırsam sokakta kalır. Tek başına ne yapar? Karnında bebeği var. Suçluların yakalanmasını istiyorum" dedi. 

OLAYI OĞLUM ANLATTI: Ferdi E. eşinin yaşadıklarını öğrenme sürecini şöyle anlattı: "Bir gün işten eve geldim. Eşim çöp atmaya çıtı. Kapıyı açık bıraktı. Ben de peşinden çıkıyordum. M.D isimli ev sahibi eşime 'H. Teyzen evde yok Güngör, gel yukarı diye seslendi. Benim evde olduğumu bilmiyordu. Ben de 'Sen ne diyorsun? Eşin yokken Güngör'ü ne yapacaksın?' dedim. Korktu, balkondan içeri kaçtı. Eşime sordum, bir şey anlatmadı. Anlatması için baskı yaptım yine de bana bir şey anlatmadı. Daha sonra 7 yaşındaki oğlum anlattı. 'Baba bugün bize dede geldi. Bana para verdi. Ben de kapıyı açtım. Annemi kolundan tutup çekiştirdi. Ona kötülük yaptı.' dedi. Bu adam çocuklarımı da tehdit etmiş. 'Babana söylersen babanı hapse attırırım' diye."

BENİ TEHDİT ETTİLER: Olayı öğrendikten sonra M.D'nin eşi H.D'ye durumu anlattıklarını söyleyen Ferdi E. "H.D durumu kabullenmedi. Bizi yalan söylemekle suçladı. Daha sonra karakola gidip durumu anlattım. Karakola gittikten sonra bu şahısları ifade için çağırdılar. Sonrasında M.D ve H.D'nin kızları beni arayıp tehdit etti. 'Size 10 milyar versem susarsınız. Bize şantaj yapıyorsunuz. Haksız çıkarsanız sana tazminat davası açacağım. Perişan olursun.' dedi. Çocuklarının tüm ihtiyaçlarını karşılarız diyorlar bana. Ben para pul istemiyorum. Ben suçluların cezalarını çekmesini istiyorum" dedi.

NE OLUR SESİMİZİ DUYUN: Tek amacı eşine bunu yaşatanların ceza alması olduğunu söyleyen Ferdi E. "Ben belediyede temizlik işçisi olarak çalışıyorum. İşten çıkınca gidip plastik topluyorum evime bakabilmek için. Bugün banaysa yarın başkasına. Yetkililere sesleniyorum ne olur duyarsız kalmayın. Bizim sesimizi duyun, duyurun. Ben her şeyden vazgeçtim. Ayıplandım, kınandım ama tek amacım adaletin yerini bulması, suçluların ceza alması" diye konuştu. 

KORKTUM, UTANDIM: Psikolojik problemleri olan ve yaşadıklarından sonra bu problemlerin arttığını söyleyen Güngör E. konuşmakta güçlü çekti. Konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan kadın yaşadıklarıyla ilgili sadece "Bu adam beni tehdit etti. Kimseye bir şey söyleyemedim. 'Benim damadım hakim. Kocanı içeri attırırım. Çocuklarını bir daha göremezsin' dedi. Ben de korktum, utandım kimseye bir şey söyleyemedim" diyebildi. Çaresiz olduğunu söyleyen kadın kendine bir yardım eli uzatılmasını, sesinin duyulmasını istiyor.

ANNESİ İSYAN ETTİ: Güngör E.'nin annesi Emine G. ise kızının yaşadıklarına isyan etti. Suçluların cezalandırmasını istediğini vurgulayan acılı anne "Bu adam hepimizi yaktı. Biz kendimizde değiliz. Bir de damadımı arayıp para teklif ediyorlar. Akıl alır gibi bir olay değil. Çocuğuma yaptıklarının cezasını çeksin. Yaptığı yanına kalmasın" diye konuştu.