Her ay okurları ile buluşan Gazete Eskişehir Ekspres'in altıncı sayısında kapak konusu olarak milli Yüksek Hızlı Tren üretiminin Eskişehir'e verilmesi yönünde yapılan çalışmalar ele alındı. Demiryol İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ramazan Uysal, bu anlamda yaşanan süreci Gazete Eskişehir Ekspres'e anlattı. Uysal, TÜLOMSAŞ'ın tecrübesi ve birikimi sayesinde bu görevin büyük bir inançla Eskişehir'e verilmesini beklediklerini ifade etti. 

Yeni sayıda AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, MHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Leman Çelik Sivri, kentimizin en tecrübeli lületaşı ustalarından Eskişehir Geleneksel Lületaşı Elsanatları ve Kültür Derneği Başkanı Behçethan Aktaş ile özel röportajlar da yer alıyor. Aralık sayımızda ayrıca Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Sarar'ın açıklamaları ile Eskişehirspor'daki kongre sürecini de bulabileceksiniz. 

Görüşleriniz bizim için çok önemli

Gazete Eskişehir Ekspres'le ilgili değerlendirmelerde bulunmak ve abonelik hakkında bilgi almak için [email protected] veya 0.543 607 74 03 nolu WhatsApp hattı üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Her türlü görüş, öneri ve sorularınızı bekliyoruz.