Aylık olarak okurları ile buluşan Gazete Eskişehir Ekspres'in 15'inci sayısında kapak konusu olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak bulunuyor. Eskişehir'de üniversiteler tarafından alınan uzaktan eğitim kararı ile ilgili Gazete Eskişehir Ekspres'e özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Şenocak, öğrencilere de önemli mesajlar verdi. 

Gazete Eskişehir Ekspres'in bu sayısında İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, deprem tehlikesine dikkat çekerek, olası afette Eskişehir'i bekleyen acı tabloyu anlattı. Kılıç, mesleki verilerek dayalı olarak yerel yöneticileri 'depreme karşı bir an önce önlem alınması konusunda' uyardı.   

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp de, Gazete Eskişehir Ekspres'in bu sayısına konuk olan isimlerden... Başkan Alp "İşimiz gücümüz Beylikova" diyerek, ilçesine olan sevdasını, çalışmalarını, projelerini ve hedeflerini tek tek anlattı. 

Sivrihisarlı iş insanı İbrahim Hüsrev Destici, Gazete Eskişehir Ekspres'in Eylül sayısında "Kendi insanımızı bu topraklarda tutamadık" diyerek, memleketi Sivrihisar'la ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 

Mücadelesi ve azmi ile herkese örnek olan, aynı zamanda sıkı Eskişehirspor taraftarı, cam kemik hastası Burak Sakçı, çocukluğundan bugüne yaşadığı anıları Gazete Eskişehir Ekspres okurları ile paylaştı. Sakçı, yakın zamanda çıkardığı 'Umutlar Kırılmaz' kitabını da anlattı. 

İŞKUR Eskişehir İl Müdürü Hasan Yoldaş, Eskişehir'de en çok eleman açığı olan meslekleri ve gelecek 10 yılda öne çıkması beklenen meslek dallarını gazetemizin Eylül sayısında açıkladı. Yoldaş, meslek seçimi konusunda gençlere de bazı tüyolar verdi.    

Babaları terörle mücadelede şehit olan polis çocukları Aslı Sak ve Hakan Aktaş, hayatlarını geçen ay Eskişehir'de birleştirdi. "Kader yıllar sonra bizi bir araya getirdi" diyen çift, hikayelerini ve anılarını paylaştı. 

Geçtiğimiz ay engelli bireyler için yaptığı çalışma ile ABD'de gündem olan Eskişehirli Aslı'nın hikayesi de Gazete Eskişehir Ekspres'in Eylül sayısında.  

Görüşleriniz bizim için önemli

Gazete Eskişehir Ekspres'le ilgili değerlendirmelerde bulunmak ve abonelik hakkında bilgi almak için [email protected] veya 0.543 607 74 03 nolu WhatsApp hattı üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Her türlü görüş, öneri ve sorularınızı bekliyoruz.