Turizm Fakültesi fuaye alanında gerçekleştirilen etkinliğe, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Emir’in yanı sıra fakülte öğretim elemanları, mezunlar ve aileler katıldı. Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Emir’in açılış konuşması ile devam etti.

Prof. Dr. Oktay Emir: “Kapımız öğrencilerimize her zaman açık olacak”

Mezunların aileleri gibi kendisinin de heyecanlı olduğunu söyleyen Prof. Dr. Emir, “Çocuklarımızın bu anlamlı mezuniyet gününe hepiniz hoş geldiniz. Sizin gibi ben de heyecanlıyım. Fakültemizde dekanlık görevine Nisan ayında başladım. Burada bulunduğum süre içerisindeki ilk mezunlarımızı vermenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyorum. Kapımız öğrencilerimize her zaman açık olacak. Sizlere mutlu bir yaşam diliyorum ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Oktay Emir’in konuşmasının ardından Turizm Fakültesi ve Turizm İşletmeciliği bölüm birincisi Canan Güleç, Turizm Rehberliği bölüm birincisi Ece Sezen, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm birincisi Merve Temiz’e hediyeleri verildi. Ardından pasta kesildi.

Canan Güleç: “Bu fakülteye adımımı attığım ilk andan itibaren güzel şeyler yapacağımı biliyordum”

Törende duygularını dile getiren Turizm Fakültesi birincisi Canan Güleç, “İsmim anons edildiğinde çok büyük heyecan ve gurur duydum. Bu fakülteye adımımı attığım ilk andan itibaren güzel şeyler yapacağımı biliyordum. Bugün bunu başardım. Çok çaba sarf ettim ve bu çabamın karşılığını aldığım için çok mutluyum.” dedi.

Turizm Rehberliği bölüm birincisi Ece Sezen ise, “Çok gururlu ve mutluyum. Bu başarıyı elde etmem de ailemin ve hocalarımın büyük bir payı var. Onlara çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Turizm Fakültesi “Mezun Oldum” etkinliği, öğrencilerin fakülte önünde gerçekleştirdikleri toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.