Özsarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "2022 ve 2023 yıllarını kapsayan sosyal denge sözleşmesi ile Beylikova Belediyesi'nde görev yapan memurlarımızın haklarında önemli kazanımlar elde edildi. 6. Dönem Toplu Sözleşmede elde ettiğimiz en önemli kazanımlardan olan sosyal denge tazminatı oranının yüzde 100’den yüzde 120’ye çıkarılmasının akabinde, Eskişehir Belediyeleri arasında bir ilk olarak Beylikova Belediyesinde yüzde 120 oranından Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp’in makamında, Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Fethullah Özsarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Murtaza Demir, Yıldırım Yılmaz ve İbrahim Ergöl Beylikova Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Onur Erbilgin'in katılımı ile imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi ile Beylikova Belediyesi bünyesinde çalışan memurlarımızın haklarında önemli kazanımlar elde edildi" dedi.

Eskişehir Şube Başkanı Özsarı, ayrıca  gösterdiği ilgi ve alakadan, vermiş olduğu en yüksek orandan dolayı Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp’e sendikaları memur arkadaşları ve aileleri adına teşekkür ederek sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu. 

Sözleşmenin hayırlı olmasını temenni eden Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ise sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Sivrihisar'la da anlaşma sağlandı

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile yetkili sendika Bem-Bir-Sen arasında belediye başkanlık makamında memur çalışanların maaş ve sosyal haklarında iyileştirme sağlayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

İmza töreni öncesinde konuşan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ilçede yaptıkları hizmetlerden bahsederek bir çok kalıcı esere ve projeye imza attıklarını her geçen gün ilçeyi bir adım daha ileriye götürmenin, tüm sıkıntıları halletmenin ve Sivrihisar'lı hemşerilerimizi gerçek anlamda mutlu etmenin peşindeyiz. Bu gayret ve heyecanla çalışıyoruz. Değerli çalışma arkadaşlarımızın da aynı gayret ve heyecanla çalıştığına şahit oluyoruz.Bugün Bem-Bir-Sen sendikamızla sözleşmemizi imzalıyoruz.Emeği geçen yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sivrihisar Belediyesi olarak çalışanlarımızın hakları noktasında en iyisini yapmaya çalıştık.Yapabileceğimizin en iyisini yapmak için gayret ettik. Sahadaki yüzümüz olan çalışanlarımız mutlu olmadan hizmetlerimizi verimli bir şekilde yerine getirmemiz mümkün değil. Bu bilinçle yaklaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Memurlarımıza  hayırlı olsun.” dedi 

En önemli kazanımımız 

Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Fethullah Özsarı ise, Eskişehir'imizin taşra ilçelerinden en büyüğü Sivrihisar ilçemizde yetkiyi almaktan son derece mutlu olduklarını bununla beraber çalışan arkadaşlarımızın her zaman talep ve önerilerini dikkate alarak hükümetle olan toplu sözleşme masasına taşıdıklarını Ağustos ayında görüşülen 6.Dönem Toplu Sözleşme'de Yerel Yönetimler iş kolunda 58 adet kazanım elde ettiklerini ifade etti.

Özsarı, "Bizim en önemli kazanımımız Sosyal Denge Sözleşmesi Tazminatıdır. Bu konuda özellikle son dönemde artan piyasa şartlarında çalışanlarını ezdirmeyerek elini taşın altına koyan Hamid Başkanımız ve ekibine sendikamız, memur arkadaşlarımız ve aileleri adına şükranlarımızı sunuyoruz.
Arkadaşlarımıza hayırlı olsun bereketli olsun dedi.

İş Yeri Temsilcisi Namık Yüzügüllü ise yaptığı açıklamada "Sosyal Denge Sözleşmesi ile yüzümüzü güldüren Belediye Başkanımız Sn. Hamid Yüzügüllü'ye ve Sendikamız Başkanı Fethullah Özsarı ve Yönetim Kuruluna mesai arkadaşlarım ve ailelerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.Bu vesileyle her yıl geleneksel olarak Şubat ayında yaptığımız Dövme Sucuk Festivaline tüm hemşerilerimizi bekliyoruz" dedi.