AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, geçtiğimiz hafta seçimi gerçekleştirilen TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ne tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Yeniden TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanı olarak seçilen Hüsniye Tali ve komite üyelerini tebrik eden ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Milletvekili Günay, tecrübe ve dinamizmle harmanlanan TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni dönemde daha büyük işlere imza atmasını temenni etti. 

4-10 Mart günleri arasında hem girişimcilik haftasının hem de kadınlar gününün kutlandığını belirten Günay, yenilikçi girişimciliğin ülkemizin geleceği için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Milletvekili Günay, kadınların her alanda yeniliğe ve değişime uyum sağlaması dolayısıyla yenilikçi girişimcilikte öncü olabileceğine dikkat çekti.

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hüsniye Tali ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay’a teşekkür etti. Kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve cesaretlendirilmesi noktasında Milletvekili Günay’ın her zaman destek verdiğini hatırlatan Tali, kurul olarak Eskişehir ve ülke ekonomisine yeni girişimciler kazandırmak, istihdama ve üretime katkı sağlamak için çaba göstermeye devam edeceklerini dile getirdi.