Eskişehir Ekspres

Ticaret Odası’nın 16500 üyesinin odası olduğunu hatırlatan Sezer, “Hiçbir üyeye, hiçbir kimseye ayrımcılık ve tolerans tanınamaz. Bizim dönemimizde herkes odanın hizmetlerinden eşit şekilde faydalanacak” dedi.

ETO TÜM ÜYELERE EŞİT DAVRANACAK: Eskişehir ticaret erbabının ve tüccarının, odasının gücünü artık arkasında görmek istediğini anlatan Sezer, “Üyelerimizin büyük çoğu maalesef ki aidat ödediği odasını bir hizmet alanı değil, bir yük ve kambur olarak göremeye başladı. Ticaret Odasını sadece aidat ödeme gününde hatırlayan üyemiz, mevcut durumdan hiç memnun değil. Odamıza karşı oluşan tüm bu olumsuz hava bizim dönemimizde değişecek” dedi.

ADALETSİZLİK ORTADAN KALKACAK: Odanın üyelerine hizmet için var olduğunu ifade eden Sezer, bu yüzden hiç kimseye ayrıca imtiyazlar sağlanamayacağını dile getirdi. Herkesin oda hizmetlerini eşit şekilde alacağına vurgu yapan Başkan Adayı Sezer, “Üyelerimiz, sadece aidat ödeyen üye ile odadan hizmet alan üyeler şeklinde ikiye ayrılmış durumda. Bu nedenle binlerce üyemiz büyük sıkıntı içerisinde. Fakat tüm bu sıkıntılar sona erecek. Artan şikâyetler bizim dönemimizde son bulacak. Çünkü 16500  üyenin tamamı  ETO’ nun kendi odası olduğunu hatırlayacak. Sadece aidat ödeyen üye değil, odanın tüm imkanlarından sonuna kadar faydalanan üyeler olacak. ETO, üyesinin sırtında yük olmaktan çıkacak. Bundan kimse şüphe duymasın. Adaletsizlik bizimle son bulacak. Genç ve enerjik kadromuzla herkese ulaşmaya ve herkese tek tek hizmet götürecek enerjiye sahibiz” ifadelerini kullandı.

GİRİŞİMCİLİK HER PLATFORMDA DESTEKLENECEK: Şehir ekonomisini, günümüz koşullara uygun hale getirilmesi için girişimciliğin en yüksek şekilde destekleneceğini söyleyen Sezer, ekonomik güçle birlikte istihdamın da artırılacağının müjdesini verdi. Ekonomisi büyüyen şehirlerin bilimsel metotlar kullandığına da dikkat çeken Sezer, şehrin iki üniversitesi ile yapılacak olan işbirliği anlaşmaları ile bu eksiğinde çabucak kapatılacağını dile getirdi. Gelişen çağa uyum sağlamak adına Eskişehirli esnaf ve tüccarın dünyadaki tüm yeniliklerle eş zamanlı olarak buluşturulacağını da dile getiren Sezer, “Gerek şehrimizde gerek şehir ve yurt dışında önemli işbirliklerine imza atarak, gelişimimizi hızlandıracağız” dedi.

HEP YANLARINDA OLACAĞIZ: Yaptığı ziyaretlerde diğer projelerini de bir bir dile getiren Sezer, ticaret üyelerinin kendi dönemlerinde hiçbir zaman yalnız kalmayacaklarını da ifade etti. Üyelere en önemli katkının bu yönde verileceğini söyleyen Sezer, “Eskişehirli esnaf ve tüccarımız bizimle birlikte yeniden büyümeye başlayacak, yeniden kazancın kapılarını aralayacak. Odasının gücünü her zaman arkasında hissedecek üyelerimiz bundan asla şüphe duymasın” diye konuştu.