Ziyarette, Başkan Ataç, göreve seçilen Küpeli ve ekibini tebrik ederek, yeni dönem için başarı dileklerini iletti. Ataç, “Geride kalan seçimin ardından başkan seçilen Nadir Bey’e ve ekibine hayırlı olsun dileklerimizi iletmek üzere buradaydık. Kendilerine çalışmalarında başarılar temenni ediyorum” dedi.

Birlikte hareket etmekten çok memnun olacağını dile getiren Başkan Küpeli, ‘’Seçim sırasında bizi destekleyen ve oy veren herkese teşekkür ettik. Ancak biz, her zaman söylüyoruz, bizi destekleyen-desteklemeyen; oy veren-vermeyen herkes için çalışıyoruz, çalışacağız. Nerede olursa olsun, kim olursa olsun, seçimleri geride bıraktık. Bunu herkesin anlaması ve artık Eskişehir'imiz için çalışmaya başlaması lazım. Biz, siyaset ya da kişisel yakınlığa bakmadan çalışmaya ve birlikte hareket etmeye devam ediyoruz. Bizce herkesin de bu çizgiye gelip, Eskişehir'e hizmet etmeyi şiar edinmiş insanlara destek olmaya başlaması gerekir" diye konuştu.

Başkan Küpeli'nin bu sözleri üzerine Belediye Başkanı Ahmet Ataç da "Düşüncelerinize kesinlikle katılıyor ve destekliyorum. Biz de bu düşüncelerle hizmet ediyor ve edeceğiz" dedi.