Uzun zamandır devam eden seçim yarışı içerisinde binlerce üyeyi tek tek ziyaret ederek bolca şikayet ve sorun dinleyen Sezer, üyelerin beklentilerinin karşılanacağı bir seçim sonucu diledi.

KAZANAN ÜYELER OLSUN: Seçim çalışmaları boyunca yaşanan gelişmeleri Eskişehirli ticaret üyelerinin yakından izlediğini söyleyen Sezer, “Bugün yapılacak olan seçimler hepimiz için hayırlar getirsin. Yaptığımız yarış, şehrimiz ticaretini daha da büyütmek ve ileri taşımak adına oldu. Her adayın bu yarışa aynı gözle baktığına inanıyorum. Buna rağmen pek çok defa üyelerin siyasi ya da farklı nedenlerle baskı altında tutulduğu iddialarının gerçeği yansıtmayacağına inanıyorum. Sonuç olarak bugün yapılacak olan seçimin kazananın gerçekte Eskişehirli Ticaret Odası üyeleri olacağını umut ediyorum” diye konuştu.

MAVİ LİSTE İLE YARIŞACAĞIZ: Uzun süren seçim maratonu boyunca çalışmalar yürüten diğer başkan adaylarına da başarı dileklerini sunan Sezer, “Seçimlerde üyelerimiz hür fikirleri ve vicdanları ile oylamalarını yapacaktır. Hiçbir kişinin, kurumun ve kuruluşun etkisi altında olmadan yapılacağına inandığımız seçimlerin sonuçlarının şimdiden kentimize ve üyelerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Mavi Liste ile gireceğimiz seçimlerde en iyi oyu alarak, asıl amacımız olan hizmet etme arzumuzu göreve gelerek getirmek istiyoruz. Bu vesile ile seçim süreci boyunca bizlere ilgi gösteren, ziyaretlerimizde bizleri büyük sevgi ve teveccüh ile karşılayan, işyerlerinde en güzel misafirperverlik örneği ile ekibimizi ağırlayan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Üyelerimizin bizlere yüklediği sorumluluğun bilincinde olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, şehrimize ve odamıza yakışan bir seçim günü yaşamayı diliyoruz. Kazanan demokrasi ve Eskişehir ticareti olsun” ifadelerini kullandı.