Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

  • Ramazan Bayramı boyunca (4-5-6 Haziran) vatandaşlarımızın bayram ziyaretlerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri için tramvaylarımız ve Büyükşehir Belediyemize ait otobüsler ücretsiz olarak hizmet verecektir.
  • Yine Ramazan Bayramı boyunca Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi, Şair Fuzuli Caddesi, Sakarya Caddesi, Fabrikalar Caddesi üzerindeki park yerleri ve Hava Şehitliği yanındaki açık otoparkımız ücretsizdir.
  • Belediyemize ait müzeler ve Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisinde bulunan merkezlerimiz 3 Haziran Pazartesi (Arife Günü) ve 4 Haziran Salı (Bayramın 1.günü) ziyarete kapalı olacaktır. 
  • Kentpark içerisinde yer alan yapay plajımız ile Porsuk Çayı üzerinde gezinti yapabileceğiniz botlarımız ise bayram tatili boyunca hizmet vermeye devam edecektir. 
  • Arife günü yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek isteyen hemşehrilerimiz için Siyah 61 numaralı otobüs güzergahımızda araçlarımız Asri Mezarlığa ücretsiz ring seferleri gerçekleştirecektir.

Bunların dışındaki her türlü talep ve şikayetlerinizi ALO 153 üzerinden Zabıta ekiplerimize iletebilir, su arızaları ile ilgili ise 24 saat hizmet veren ALO 185 üzerinden ESKİ ile iletişime geçebilirsiniz.

Herkese şeker tadında iyi bayramlar.