Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Emine Nur Günay’ın seçim ofisinde her akşam 22:00 ve 00:00’ da gerçekleştirdiği Gençlik Vakti ve Kadın Vakti programına katıldı. AK Parti Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Prof. Dr. Emine Nur Günay, 2 Haziran 2018’den itibaren her akşam 22:00’ da Kadın Vakti, 00:00’da ise Gençlik Vakti programlarını başlatmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Prof. Dr. Emine Nur Günay’ın seçim ofisinin önünde büyük bir kalabalık karşıladı. Seçim ofisinde gençlerle ve kadınlarla sohbet eden ve gençlere tavsiyelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran’ın önemine de değindi ve ‘Çok farklı bir dönemin içerisindeyiz, Türkiye bir sınıf atlayacak ve sizlerle beraber bu yolda yürüyeceğiz’ dedi. 

‘Bizleri bölmek parçalamak isteyenlerin oyunlarını Cumhur ittifakıyla bozacağız’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik Vakti ve Kadın Vakti buluşmasından sonra seçim ofisinin karşısında bulunan Tiryakizade Kıraatanesi’nde Türk Kahvesi içti ve  Ankara’ya dönmek üzere Eskişehir’den ayrıldı.