ESOGÜ Tıp Fakültesi ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özcan Bör, Çocuk Hematoloji ve Onkololoji hastalarının yaklaşık 2 yıl süren tedavilerinin 7 ayının hastanede geçmekte olduğunu ve hastanede geçen bu sürede tedavilerinin ücretsiz yapıldığını söyledi. Hasta çocukların bütün zamanlarını hastanede geçirirken moral ve motivasyon açısından kendilerini daha iyi hissetmeleri için bunun gibi bağışların önemli olduğunu söyleyerek her hastamıza tanı koyulduktan sonra tablet verildiğini belirterek bağışçılara teşekkür etti.

ESOGÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Evvah Karakılıç yaptığı teşekkür konuşmasında “ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi olarak hastalarımızın tanı ve tedavilerini sürdürerek, sağlıkları için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam ederek hastalarımızın başka hastanelere gitmeden sağlık hizmetini en iyi şekilde sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu alanda bizim çocuk hematoloji ünitemiz ayrı ayrı misyonlar üstlenmiştir. Rotary Kulübüne de bu anlamlı katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

Bağış töreni Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şube Başkanı Ayşegül Ünügür, Yazılıkaya Rotary Kulübü Başkanı Hikmet İrem Kumbasar ve Inner Wheel Derneği Başkanı Günay Çelik’e plaket ve çiçek takdim edilmesiyle sona erdi.