Güncel Eskişehir Haberleri - Bugün Eskişehir Haber | 22.02.2021 Pazartesi

Eskişehir'de 22 Şubat 2021 tarihinde yaşanan en sıcak gelişmeleri sizler için derledik.


Eskişehir'deki vahşi cinayetin katil zanlısı belli oldu

Eskişehir'de İlkay-Emel çifti ile 4 yaşında çocukları Ali Doruk’un evlerinde bıçakla öldürülmesiyle yürütülen soruşturmada katil zanlısının eski iş ortağı olan Mehmet Şerif B. (33) olduğu tespit edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 8 kişi ile birlikte çelik yelek giydirilen katil zanlısı Mehmet Şerif B., adliyeye sevk edildi. Mehmet Şerif B. ile 3 akrabası tutuklandı.

Detaylar için tıklayın


Eskişehir'deki katliamın zanlısı ve 3 kişi tutuklandı

Eskişehir’de geçtiğimiz pazartesi günü evlerinde ölü bulunan anne, baba ve çocuğunu öldürdüğü iddia edilen eski ortağı ile 3 şüpheli mahkemece tutuklandı.

Detaylar için tıklayın...


Eskişehir'deki katliam sonrası eve giden ilk kişi de oymuş

Eskişehir’de Tokkal çifti ile 4 yaşındaki  Ali Doruk’un katil zanlısı olarak adliyeye sevk edilen evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şerif Boğa’nın (29) cinayetin ardından çiftin, evine giden ilk kişi olduğu ortaya çıktı.

Detaylar için tıklayın...


Katille aynı karede... "Kardeşim" dediği şahıs canlarını aldı

Eskişehir’de bıçaklanarak öldürülen aile ve katil zanlısının aynı karede bulunduğu bir fotoğraf ortaya çıktı.

Detaylar için tıklayın...


Eskişehir'deki o ihale TBMM gündeminde

Eskişehir'de 18 kızıl geyiğin avlanması ihalesinin, İdare Mahkemesi’nce iptal edilmesinin ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kararı temyiz isteminin, Danıştay tarafından reddedilerek yerel mahkemenin verdiği kararın onanması ile ilgili açıklama yapan CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, “Turizm ve spor adı altında yaban hayatın yok edilmesine karşı alınan karar, emsal niteliğindedir. Yakından izlediğim bu mücadelenin kazanılmasında emeği geçenleri kutluyorum. Ben de yok edilmeye çalışılan yaban hayatının durumunun tespiti ve türlerin yaşam mücadelesi için, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verdiğim Araştırma Önergesi ile konuyu gündemde tutmaya devam edeceğim.” dedi.

Detaylar için tıklayın...