Eskişehir Sağlık-Sen Şubesi olarak her daim üyelerinin yanında olduklarının altını çizen Köksal, “Hac ve Umre gibi ömrü hayatımızda bir kere gidebildiğimiz kutsal topraklara üyelerimizin ve ailelerinin gönül rahatlığıyla ibadetlerini yapabilmelerine imkan sağlamak adına Eskişehir Sağlık-Sen olarak üyelerimizden gelen talepleri görev biliriz. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Sağlık-Sen güvencesiyle üyelerimiz ve yakınları için birçok organizasyon şirketi ile görüşerek üyelerimiz için en iyi hizmeti sunmak için gayret gösterdik. Bu bağlamda Feyz Turizm şirketi ile gelenekselleştirdiğimiz Umre programımızın sözleşmesini imza altına alıyoruz” dedi

Hareket Eskişehir’den

Sömestr tatilinde Eskişehir’den hareket edileceğini belirten Köksal, “Bu kutlu yolculukta üyelerimiz ve aileleriyle güçlü birliktelik sağlayacak ve anlaşmış olduğumuz şirketle en iyi hizmeti sunacağız. Hayalleri Gerçeğe Dönüştüren Yolculuk sloganı ile çıktığımız bu kutlu yolculuk 10 günü Mekke, 5 günü Medine olmak üzere toplamda 15 gün 14 gece olacaktır. Programımız kontenjan ile sınırlı olduğu için üyelerimize tavsiyemiz Umre programımıza erken kayıt yaptırarak bir an evvel başvurularını yapmalarıdır” diye konuştu.

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

Feyz Tur yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Akpınar ise, “Feyz Tur ailesi olarak bizler, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olan Sağlık-Sen ile beraber hareket edecek olmanın sevincini ve onuru içerisindeyiz. Sektörde yarım asıra yakın hizmet vermiş bir aile tecrübesine, genç ve dinamik ekip kalitesini ekleyerek Eskişehir’den direkt uçuşlarla Hac ve Umre faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sağlık-Sen ailesi ile beraber hareket etmenin onurunu yaşarken görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz” dedi.