Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan personelin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek amacıyla, üstün performans gösteren personeller “Ayın Personeli” töreniyle ödülendiriliyor. 

Bu kapsamda, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Sabire Telek, Serap Çetintaş ve Sinem Gamze Yıldızkan; 6284 Sayılı Ailenin Korunması Ve Kadına Şiddetin Önlenmesine dair kanun kapsamında hakkında tedbir kararı bulunan bir kadın ile haftalık görüşme yapmak üzere adresine gittiklerinde, şahsın ikametinde olmadığı görülmesi ve annesinin de çelişkili ifadeler vermesi üzerine kadın şahıs ile yapılan telefon görüşmesinde, eşi tarafından başka bir ilde zorla tutulduğunun anlaşılması ve gerekli görüşmeler yapılarak şahsın evine dönmesinin sağlanmasında gösterdikleri başarı sebebiyle ödüllendirildi. 

İnönü İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Polis Memuru Halil Ceylan, görevinde göstermiş olduğu duyarlılık ve başarılı çalışmalarından dolayı "Mayıs Ayı Ayın Personeli" seçildi. 

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli üç personel de, "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan aranması bulunan M.T. isimli şahsın yakalanmasında mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışmalarından dolayı "Haziran Ayı Ayın Personeli" seçildi.

Ayın personeli seçilen polisler, Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç, Huzur Sevenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile diğer davetlilerin katılımlarıyla teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Törende ayrıca Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevliyken başka kadrolara tayin olan müdürler ve müdürlük kadrosundan geçtiğimiz ay emekli olan 9 personele hizmetleri anısına plaket verildi.