Anadolu Ajansı, Sputnik, NTV

Erdoğan, Ankara Kahramankazan'da Suriye'deki gelişmeleri değerlendirerek "Ne yaparlarsa yapsınlar bizi engelleyemeyecekler. Biz Türkiye'yiz sıradan bir çadır devleti değiliz. Şimdi bazıları Suriye'de sınırda tehdit sallıyor. PYD, YPG ve DAEŞ topunuz gelin ne olursanız olun tepenize ineceğiz bunun başka çaresi yok. Şu anda obüslerle vuruyoruz, vurmaya da devam edeceğiz. Kendi kararımızı verdik şu anda da operasyonlar devam ediyor" dedi.

ABD'nin Suriye'de terör ordusu kurduğunu ikrar ettiğini belirten Erdoğan, "Bize düşen terör ordusunu daha doğmadan boğmaktır" ifadelerini kullandı.

"HAREKAT HER AN BAŞLAYABİLİR": Erdoğan, Afrin'e operasyon hazırlığına ilişkin, "Harekat her an başlayabilir. Ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir. Değil 30 bin tek bir terörist kalmayana kadar bu operasyonlar devam edecek. Biz milli bekamızı tehdit edecek bir oluşuma asla müsade etmeyeceğiz. Gün doğmadan neler doğar hep birlikte bakıp göreceğiz." dedi.

KIÇI KİRLİ BAZILARI: Kıçı kirli bazıları sınırda bize tehdit sallıyor. Türkiye'yi kendi kabuğuna çekmek istiyor. Topunuz gelin, ne olursanız olun tepenize ineceğiz, bunun başka çaresi yok. Obüslerle vuruyoruz, vurmaya da devam edeceğiz. Kendi kararımızı verdik, şu anda da operasyonlar devam ediyor. Kendi kararımızı kendimiz verdik, veriyoruz. Şu anda da operasyonlar zaten devam ediyor. Hangi tuzakları kurarlarsa kursunlar 2023 hedeflerimize varmamıza mani olamayacaklar.