Selin Uz | Eskişehir Ekspres

Kelleci, yeni dönemde sorunların üstesinden gelerek EMO Eskişehir Şubesi'ni yeni bir noktaya taşımak istediklerini söyledi. Çözüm odaklı yönetim anlayışını benimsediklerini belirten Kelleci "Çağın gereksinimlerine uygun ve yenilikçi projeler üreteceğiz. Bu projeleri hayata geçirebilmek için öncelikle mesleğini, şehrini, ülkesini seven değerli üyelerimizin desteğine ihtiyacımız var. Sürdürülebilirliğin sağlanması için şubemizin üyeleriyle sorumluluk bilinci içerisinde el ele vererek toplumcu, birleştirici, kapsayıcı ve samimi projeler üreteceğiz. Projelerimizin temelini; üyelerimizin etkin örgütlenmesi, sorunlara toplum odaklı çözüm bulunması ve mesleğin geleceğine yön veren projeler üretilmesi ilkelerine dayandırdık. Bu üç ilke odamızın; erişilebilir, denetlenebilir ve üretkenliğini sürdürülebilir olmasına imkân sağlayacaktır" dedi.

HEDEF YAŞANABİLİR ESKİŞEHİR: Üyelerle birlikte hareket edileceğini vurgulayan Kelleci açıklamasını şöyle sürdürdü: "Üyelerimiz için birleştirici, çözüm odaklı, hızlı karar alan ve kararlarını uygulayan bir yönetim olacağız. Eleştirel düşünceye saygı duyan ve katılımcılığa önem veren yönetim anlayışımız, üyelerimizin projeler içerisinde söz sahibi olmasını sağlayacaktır. Mesleki bilgi birikimini paylaşan, bu bilgi birikimini toplum ve üyelerimiz yararına kullanan bir ekip olacağız. Hayata dokunan, çevreye duyarlı, üyelerinin ve toplumun gelişimine katkı sağlayan projeleri hep beraber oluşturacağız. Maddi ve kişisel kaygılardan uzak, toplum yararına çalışan dinamik bir ekip olacağız. Daha yaşanabilir bir Eskişehir ve ülke için sorumluluk alan ve sorumluluğunu yerine getiren bir duruş ortaya koyacağız. Ayrıca genç meslektaşlarımızın ve EMO Genç üyelerimizin mesleki yeterliliklerinin arttırılması için projeleri de uygulamaya koyacağız." 

Ender Kelleci kimdir?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nden 2005 yılında mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisansını tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi'nde doktora yapmaktadır. 2003 yılında 20 yaşında EMO Genç olarak Elektrik Mühendisleri Odası'na kayıt oldu. 2008 yılında temsilciliğin şube olmasında kurucular içinde yer aldı. 4 dönem oda içerisinde sayman, yazman başkan yardımcılığı görevlerini üstlenen Kelleci hala başkan yardımcılığı görevini sürdürüyor. Çalışma hayatı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESTRAM'da başladı. 10 yıl ESTRAM'da çalıştıktan sonra kendi şirketin Çözüm TR Bilgi Sistemleri'ni kurdu. Anadolu Üniversitesi Teknopark'ta Çözüm TR Bilgi Sistemleri Şirketi devam etmekte.