Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Küba’da düzenlenecek Dünya Şampiyonasında milli formayla ülkemizi temsil edecek olan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün başarılı su altı görüntüleme sporcusu Erkan Balk’ı ağırladı. Balk’a şampiyonada üstün başarılar dileyen Büyükerşen, “Cumhuriyetimizin 100. yılında sporcumuzun şanlı bayrağımızı göndere çekeceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün ulusal ve uluslararası birçok yarışmada ödül kazanan su altı görüntüleme sporcusu Erkan Balk, 9-14 Ekim tarihlerinde Küba’da düzenlenecek “19. Dünya Sualtı Fotoğrafçılığı Şampiyonası ve 5. Dünya Sualtı Video Şampiyonasında” milli formayla ülkemiz adına şampiyonluk için dalacak.

Erkan Balk, İstanbul’daki Milli Takım kafilesine katılmadan önce Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce’nin de yer aldığı ziyarette Büyükerşen, dünya şampiyonasında hem Eskişehir’i hem de ülkemizi milli forma ile temsil edecek Balk’a üstün başarılar dileyerek, “Başarılı sporcumuz Erkan Balk’a güveniyoruz. Bu alanın Eskişehir adına bir ilk olması ile birlikte, ülkemiz adına sporcumuzun milli formayla yarışacak olması da çok gurur verici. Bozkırın ortasındaki güzel şehrimizden bir sporcumuzun su altı sporları dalında milli takım formasıyla yarışacak olması başlı başına çok kıymetli. Cumhuriyetimizin 100. yılında sevgili Erkan’ın şampiyonada çok iyi bir derece elde ederek bayrağımızı göndere çekeceğine yürekten inanıyor, başarılar diliyorum.” dedi. Balk da Büyükerşen’e destekleri sebebiyle teşekkür ederek, hedefinin tüm dünya karşısında İstiklal Marşımızı gururla söylemek ve söyletmek olduğunu belirtti.

Önder Karaveli Eskişehirspor ile ilk idmana çıktı Önder Karaveli Eskişehirspor ile ilk idmana çıktı

Erkan Balk 4 Ekim’de İstanbul’da toplanacak Milli Takım kafilesi ile birlikte Küba’ya hareket edecek.