AK Parti Eskişehir Dış İlçelerden Sorumlu Koordinatör Vekil Günay, İnönü’de bazı ihtiyaçlar ile alakalı ilgili kurum ve kuruluşlar ile görüşmeler yapmıştı. Bunların sonucunda ilçeye kazandırılan yaklaşık 1 Milyon Türk Lirası değerindeki yatırımın teslim törene katılan Günay "Belediyemizin ihtiyacı olan kepçe ve konteynır desteği için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a hem şahsım hem hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte  İnönülü hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizlere ihtiyaçlarını aktaran ilçelerimize destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. İlçelerimiz için güzel müjdeler vermeye devam edeceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.

Prof. Dr. Günay ilçe ziyaretinde yoğun bir program gerçekleştirdi. Günay, AK Parti İlçe Teşkilatı’nı, İnönü Belediye Başkanlığı’nı ve Başkan Kadir Bozkurt’u, Perşembe pazarını ve ilçe esnafını da ziyaret etti.

Günay "Bu soğuk günlerde ekmeğini kazanmaya çalışan pazar esnafımızı Belediye Başkanımız ve ilçe teşkilatımız ile ziyaret ettik, sohbet ettik. Biz de kendi alışverişimizi yaptık. Kapalı pazar alanı olması nedeniyle inanılmaz büyük bir memnuniyet var. Belediye Başkanımıza hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Herkesin temennisi bir an önce pandeminin sona ermesi ve daha normal bir hayata geçilmesi. Yaptığımız ziyaretler sırasında halkımızın devletimizin yanlarında olduğunun bilincinde olduklarını gördük. Bizler de bu destekten güç alıyor ve sorumluluğumuzun daha arttığını biliyoruz" dedi.

Ayrıca Prof. Dr. Günay, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Günay "Çiftçilerimizin sorunlarını dinledik ve taleplerini aldık. Bazı konularda çalışmalar devam ediyor, bu konularda bilgi verdim. Bana iletilen diğer konuları da Tarım Bakanımıza ileteceğim" diye konuştu.