Tepebaşı Belediyesi ve ESİAD (Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği) 2 Yaka Yarım Aşk filminin gösterimi ve filmin yönetmeni Nurdan Tümbek Tekeoğlu ile başrol oyuncusu Selda Alkor’un katılacağı bir söyleşiye ev sahipliği yapacak.İki Yaka Yarım Aşk adlı mübadele ile ilgili film Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve ESİAD’ın destekleriyle duayen sanatçı Selda Alkor’un ve yönetmen Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun da katılımıyla Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gösterilecek. 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 16.30’da gösterimin arkasından sanatçı ve yönetmen ile söyleşi var.

1924 yılında Selanik’ten göç eden 16 yaşındaki Ali’nin anneannesi ve teyzesi ile geldikleri İzmir Karaburun’da yaşadıkları acıları konu alan filmde,  Ali’nin  yarım kalan aşkı anlatılıyor. Başrollerini Selda Alkor, Sezai Aydın’ın paylaştıkları filmde Deniz Doğa Tegün, Zafer Kaya Okay, Aylin Kumbaracıoğlu, Selin Üşar, İbrahim Raci Öksüz ve Yağmur Damcıoğlu Namak rol aldılar.

İki Yaka Yarım Aşk isimli  kısa filmi Antalya Film Festivali,Dhaka Film Festivali,Let’s Cee Film Festivali gibi 40 ulusal ve uluslararası festivale seçildi ve Bosna Hersek’te12. Jahorina Film Festivali’nden özel ödül, 5.Antakya Film Festivali’nden jüri özel ödülü ve Rusya’da Eurosia Monthly Film Festivali’nde en iyi kamera ödülü aldı.