Eskişehir'in öncü firmalarından Arıman Hırdavat ve Makine, dünyanın dev şirketlerinden Milwaukee'nin 'Big Red Demo Tırı'nı 3 Eylül 2020 Perşembe günü Eskişehir'de meraklıları ile buluşturmaya hazırlanıyor. 

Avrupa turunun son ayağını gerçekleştirecek olan Big Red Tırı, Milwaukee akülü ve elektrikli el aletlerinin tüm modelleriyle son kullanıcıları ile buluşturacak.

Sürpriz hediyeler...

EMKO Sanayi Sitesi içerisinde 3 Eylül'de gerçekleşecek etkinlikte, Eskişehirlileri sürpriz hediyeler bekliyor olacak. Uygulamalı demolar, ödüllü yarışmalar ve çeşitli sürprizlerin de yer alacağı etkinliğe önceden Arıman Makine ve Hırdavat'ın instagram sayfasından da katılım sağlanabiliyor. 

Kullanıcıların arimanshop Instagram hesabına giriş yaparak, belirtilen koşulları yerine getirmeleri gerekiyor. Arıman, bu sayede bölge müşterilerinden bir kişiye Milwaukee akülü matkap ve vidalama seti hediye edecek. 

Bunun için yapılması gerekenler ise @arimanshop sayfasını takip etmek ve bir arkadaşınızı yoruma etiketlemek. Çekiliş Eskişehir, Afyonkarahisar, Bilecik ve Kütahya bölge illeri için geçerli.

Kazanan kişinin hediyesi 3 Eylül 2020 Perşembe günü EMKO Sanayi Sitesinde yapılacak Milwaukee Big Red Demo Tırı lansmanında elden teslim edilecek.

Çekilişe son katılım tarihi ise 2 Eylül 2020 Çarşamba, saat 16.00.

Çekiliş 2 Eylül 2020 Çarşamba günü, saat 17:00'de gerçekleştirilecek canlı yayınla açıklanacak.

Lansman EMKO'da

Milwaukee'nin 'Big Red Demo Tırı'nın lansmanı EMKO Sanayi Sitesi, A5 Blok No:2'de, etkinlik ise EMKO İş Merkezi Otoparkı'nda (PTT Kargo yanındaki park alanı) gerçekleştirilecek.