Deri ayakkabı hakiki olarak tercih edildiği müddetçe herhangi bir terleme, korkma ayakta ağrı hissi yapmamaktadır. Cilt hasarı fazla olan deriler kullanılarak deri ayakkabı üretimi gerçekleştirilmektedir. Deri ayakkabı doğru kullanıldığı zaman diğer ayakkabılara göre oldukça dayanıklı ve uzun süreli bir kullanım sağlamaktadır.

Deri Ayakkabı Türleri Nelerdir

Rugan ayakkabı modelleri; deri ayakkabı kategorisinde en sık tercih edilen modellerden biridir. Özellikle kullanım alanına göre daha ağır ve klâsik kullanıma sahip bu ayakkabı çok rağbet görmektedir. Rugan ayakkabılar sahip olduğu parlaklık ile bilinmektedir.

Süet ayakkabı modelleri; deri ayakkabı kategorisinde yer alan süet ayakkabı modelleri diğer deri göre daha uygun fiyatlıdır. Süet ayakkabı modelleri kadifemsi bir yapıya sahiptir fakat kış mevsiminde kullanım için uygun değildir.

Nubuk ayakkabı modelleri; deri ayakkabı kategorisinde üretilen nubuk ayakkabı modelleri süet ayakkabı modellerinde olduğu gibi kadifemsi bir yapıya sahiptir. Fakat süet ayakkabının aksine nubuk ayakkabıda daha kısa tüyler kullanılmıştır. Nubuk ayakkabı yapı olarak daha tok bir şekilde üretilmiştir.

Size uygun deri ayakkabı kategorisinde yer alan birbirinden farklı modellerde ayakkabıları https://www.berenberra.com/deri-ayakkabi  adresinden satın alabilirsiniz.