Hotspot Shield Nedir?

Hotspot Shield, internet üzerinde oturum açılan web sitelerinde kişisel bilgilerinizi şifreleyen ve oluşabilecek tehditlere karşı kullanıcıları koruyan VPN tabanlı bir yazılımdır. Bu program ile kullanıcılar internet ortamında kolaylıkla gezinebilir ve hatta yasaklı sitelere giriş yapabilir. Çünkü Hotspot Shield, siz engellenmiş sitelere giriş yaptığınızda IP adresinizi gizler. Bu sayede de internette anonim olarak dolaşabilirsiniz.

Hotspot Shield Özellikleri Nelerdir?

İnternet yavaşlaması ya da birtakım sitelere erişimin engellenmesi durumlarında sıklıkla tercih edilen Hotspot Shield ile internet dünyasında özgürce gezinirken, kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Kolayca kurulabilen ve tek bir butona tıklandığında aktif olan yazılımı, temel bilgisayar bilgisine sahip herkes kullanabilir.

Hotspot Shield kullanmak şu avantajları sağlar:

  • Kişisel güvenliğiniz için IP adresinizin saklanması,
  • Engelli ve yasaklı sitelere dilediğiniz zaman bağlanabilme,
  • HTTPS şifreleme imkânı ile güvenli internet deneyimi,
  • Wi-Fi noktaları ile gelebilecek siber saldırılara karşı daima tam koruma,
  • Kişisel verilerinizi ve bilgilerinizi online olarak koruma altına alabilme.

Hotspot Shield programını, resmî web sitesinden ya da diğer aracı sitelerden indirebilir, kurulum adımlarını izleyerek basit şekilde kurabilirsiniz. Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra otomatik olarak çalışan program ekranın sağ alt köşesinde belirir. Bu alana giriş yaptığınızda program ara yüzünü görebilirsiniz. "Connect" butonuna tıkladığınız anda, konum seçim ekranı karşınıza gelir. Bu aşamada "Anladım" seçeneğine tıklayın. Son uyarıdan sonra da "Bitti" sekmesine tıklayıp kullanmaya devam edebilirsiniz. Devre dışı bırakmak istediğinizde, programın aktif olduğu süre bilgisine gösteren alana tıklamanız yeterlidir.

Hotspot shield VPN - https://indirgeek.com/hotspot-shield/