Diğer epilasyon yöntemlerinin aksine acı ve ağrı hissettirmeyen son teknoloji ürünü Buz Lazer, epilasyonda ilgi odağı olmuştur. İstenmeyen tüylerinden kurtulmak isteyenler Buz lazere yoğun talep göstermektedir. Epilasyonda bir devrim olarak görülen Buz Lazer kullanıcılara epilasyonu sevdiren bir yöntem olmaktadır. Yurtdışında olduğu gibi Türkiye’de de yoğun ilgi gören Buz Lazer masaj rahatlığında keyifli seanslar ile kullanıcılara istenmeyen tüylerinden kurtulma imkanı sunmaktadır. Sizde bu teknolojiden faydalanmak isterseniz Lazer epilasyon Eskişehirde Buz lazer ile tanışabilirsiniz.

Buz Lazerin Tanımı?

Diode lazer teknolojili 810 nm dalga boyuna sahip Soprano Ice Platinum lazer epilasyonda en çok şikayet edilen acı ve ağrı olayını ortadan kaldıran yöntemdir. Adını sahip olduğu buz başlıktan alan Buz lazer sahip olduğu özellikleri sayesinde lazer epilasyonu kalıcı çözümlere ulaşmak için mecburiyetten kullanılan bir yöntem olmaktan çıkarıp yoğun bir istekle tercih edilen bir yöntem olmasını sağlamıştır. Artık Buz lazer ile istenmeyen tüylerinizden zorluklarla değil keyifle ve kolayca kurtulabilirsiniz.

Buz Lazer Uygulama Yönteminin Detayları?

Farklı ısı modlarına sahip Buz Lazer, kıl köklerine enerji göndererek kökleri tahrip etmekte ve tekrar oluşmalarını engellemektedir. Uygulanan bu yöntem esnasında kullanılan enerji ciltte ısı oluşumuna neden olmaktadır. Buz lazer sahip olduğu buz başlığı sayesinde cildi -3 dereceye kadar soğutarak oluşan bu ısının cilde zarar vermesini engeller. Bu soğutma işlemi hem kullanıcının acı duymasını hem de uygulama sonrası ciltte olumsuz bir durum oluşmasını engeller. Buz Lazer sahip olduğu soğuk safir uç sayesinde konforlu ve kalıcı bir epilasyon deneyimi yaşamanızı sağlar.

Uygulanan Süre Ne Kadardır?

Ortalama 35 dakika süren tüm vücut lazer epilasyonu kullanıcılara zamandanda tasarruf ettirmektedir. Bunca olumlu özelliğinin yanı sıra uygulama süresininde bukadar kısa oluşu Buz Lazeri vazgeçilmez kılmaktadır. Vücuda adeta ütü yaparcasına konforlu bir seans vadeden Buz Lazerle Lazer Epilasyon Eskişehirde tanışabilirsiniz.

Buz Lazer Her Bölgeye Uygulanabilir Mi?

Buz Lazer her bölge için ayrı tasarlanmış başlıkları sayesinde tüm vücuda hızla ve güvenle uygulanabilir. Buz lazer ile ulaşılması güç bölgeler bile sorun olmaktan çıkmıştır. Diğer epilasyon yöntemlerinde zorlanılan kulak içi, burun içi ve kaş arası gibi zorlu bölgeler dahi Buz Lazer ile kolaylıkla epilasyon yapılabilir olmaktadır.

Kalıcı Sonuçlar İçin Kaç Seans Gereklidir?

Her tedavi yönteminde olduğu gibi lazer epilasyon yönteminde de başarının sağlanması kullanıcılara göre değişiklik göstermektedir. Buz Lazer normal şartlarda ortalama 6 ila 8 seans arasında kalıcı çözümler sunmaktadır. Tabi baştada belirttiğimiz gibi bu sayı kullanıcıların kıl yapısı ve cilt tiplerine göre farklılık gösterebilmektedir. Uygulamaya başlanan ilk seansın ardından bu sayı siz bildirilmektedir. Sizde acı ve ağrı hissi olmadan istenmeyen tüylerinizden kurtulmak isterseniz Lazer epilasyon Eskişehir de sizleri Buz lazerle tanıştırmaktan mutluluk duyarız.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.