Kurye Mama Pet Shop sitesi olarak uzun zamandır hizmet vermektedir. Müşterilerine kolay ödeme seçenekleri sunarak eşsiz fırsatlar sağlar. Aynı zamanda her hayvan severin evcik dostlarına en iyi bakımı sunabilmesi içinde daima kaliteli ürün satışı yapar. Özellikle de sizlere son derece uygun fiyatlarla yardımcı olur. Kedi ve köpeklerin taşınması noktasında her sahibin bir taşıma çantasına ihtiyaç oluyor. 

Özellikle de kediler için seyahat etmek son derece zorlu olabiliyor. Veterinere gitme ve uzun yollarda evcil dostlarınızı da yanınızda götürmek isteyeceksiniz. Bu anlamda en iyi hizmeti almak için Kurye Mama taşıma çantalarından faydalanabilirsiniz. Böylece evcil hayvanınız yalnız kalarak kendini de kötü hissetmeyecektir. Kurye Mama üzerinde satışa sunulan kedi çantalarının her biri kedilerinin yaratılışına uygundur. Yani kediler genellikle kendilerini dar alanlarda mutlu ve güvenli hissederler. Bu anlamda gerçekleştirilen taşıma çantaları da son derece uyumludur. 

Köpeklerde ise bu durum genellikle yavrular için tercih ediliyor. Yavru köpeklerinizi sürekli yanınızda gezdirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu nedenle de onlara uygun tasarımlarda çantalar seçmek son derece önemlidir. Bunların dışında köpek kıyafetleri noktasında da son derece uygun ürünler satar. Hatta köpeklerinizin kıyafetlerini taşımaya uygun çanta satışları da Kurye Mama üzerinde mümkündür. 

Kurye Mama Kedi ve Köpek Taşıma Çanta Fiyatları

En iyi kalite standartlarında ve hayvanlarınızın da bu anlamda rahat edeceği düşünerek ürünler satılır. Kurye Mama anlaşmalı olduğu markaları seçerken son derece dikkat ederek ve özenle seçer. Bu sayede evcil dostlarınızla yolculuk yaparken hem sizler için hem de onlar için yolculuk zehir olmayacaktır. 

Kurye Mama son derece kaliteli ürünleri ile birlikte dikkat çekiyor. Köpeğiniz için tercih edeceğiniz boyutlara göre fiyatlarda değişiklikler söz konusu olacaktır. 1000 TL’den başlayan ve 3000 TL’ye kadar değişen çanta fiyatları mevcuttur. Evcil hayvanlarınızı yakından tanımanız onlar için taşıma çantası alırken son derece önemlidir. 

Bazı evcil hayvanlarda taşıma çantasına girdiği anda bir gerginlik oluşumu başlar. Bu gibi durumlarında önüne geçmek için evcil dostunuzu yakından tanıyın. Daha sonrasında Kurye Mama üzerinden online olarak uygun çantayı tercih edebilirsiniz. 

Doğru Kedi ve Köpek Taşıma Çantası Tercihi

Doğru kedi ve köpek taşıma çantaları tercih etmek son derece önemlidir. Çantanın stili son derece kullanışlı basit olması artı sağlayacaktır. Aynı zamanda evcil dostunuz içinde güvenilir bir alan yaratacaktır. Kurye Mama ise sizlere bu standartlarda uygun ürünler satarak yardımcı olmaktadır. Kedi ve köpeklerinizin boyutlarına göre uygun taşıma çantası tercih ettiğinize özen gösteriniz. 

Bunun içinde ağırlıklarını, uzunluklarını ve genişliklerini dikkate almalısınız. Aksi halde çanta içerisinde rahat edemeyerek daha çok gergin bir hale bürüneceklerdir. Onlara kısa süreli travmalar yaratmadan en iyisini tercih etmeniz gerekir. Kurye Mama ise bu anlamda oldukça iyi işler çıkartan bir firmadır. Evcil dostlarınıza en iyi değeri vererek bu anlamda sizlere hizmet verir. 

Kurye Mama üzerinde satışı gerçekleştirilen taşıma çantalarının her birinin temizlemesi son derece kolaydır. Taşınabilirlik noktasında hayvan sahibine zorluk çıkarmaz. Depolama ve cep alanları mevcuttur. Böylece evcil dostunuza ait olan kıyafetleri, atıştırmalıklara da seyahat çantanız içerisinde yer verebilirsiniz. Bu hem sizler için kolaylık olacaktır hem de evcil hayvanınız için ani gerginliklerde bildiği bir şeyle karşılaşması onu rahatlatacaktır. Sert ve aynı zamanda yumuşak malzeme tercihleri yapılarak son derece dayanıklı ürünlerin satışı gerçekleştirilmektedir. Taşıma esnasında evcil hayvanınıza zarar verecek materyallere yer verilmez.