İşletme Sahibi Mustafa Küçüker, işletmelerinde Konya’nın eşsiz lezzetlerini Eskişehirlilerle buluşturduklarını ve 2013 yılından bu yana daimi müşterileri ile yollarına devam ettiklerini ifade etti. Özel sunumlu Selçuklu Güveci, etli ekmek ve bamya çorbası ile Eskişehirlilere farklı tatların sunulduğu 1.42 Etli Ekmek Konya Sofrası müşterilerinden tam not alıyor. 

1.42 Etli Ekmek Konya Sofrasına gelenleri hangi lezzetler bekliyor?

İşletmemizde bamya çorbamız meşhurdur. Özel bamya ve et tercih ile şifa deposu olan bamya çorbasını daha özel hale getiriyoruz. Yemeklerimizin lezzetli olmasında ustaların katkısı büyük. Çorbayı, etli ekmeği ya da Selçuklu Güveci ustaları en güzel şekilde hazırlamaktadır.

Selçuklu Güveci Eskişehir’de

Özel et, sebze, mantar ve hamurun birleştiği Selçuklu Güveci'ni tadanların bir daha tatmak isteyeceği bir lezzet. İşletme Sahibi Küçüker, Selçuklu Güveci ateşle hamurun en güzel bir araya gelmiş şekli olarak yorumluyor. 

Burada sunumlar da çok farklı müşterilerinizin bu sunumlara tepkisi nasıl?

1.42 cm boyutundaki etli ekmeğimizi rahleler üzerinde servis ediyor yanında diğer salata tarzı yiyecekler ise rahle altında sunuluyor. Bu tabi farklı bir sunum ve müşterilerimizin hoşuna gidiyor. Yine Selçuklu Kebabı hamur içerisinde kapama yapılıyor ve sunum çok şık şekilde masalara ulaştırılıyor.

Müşteri kitlenizden bahseder misiniz?

Şu anda Eskişehir’in birçok noktasından müşterimiz var. İnsanlar genelde yakın yerlerde yemek yemeyi tercih ederler ancak bizim sunmuş olduğumuz lezzet Eskişehir’de sadece burada olduğu için şehrin çok uzak noktalarından da müşterilerimiz gelebiliyor. Odunpazarı bölgesine gelen turistler Konya lezzetlerinizi burada tadıp gidiyorlar. Giderken Konya Şekeri alabiliyorlar buradan. Yani Konya’ya ait tüm lezzetler işletmemizde mevcut. İftar ve İftar öncesi müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Eşsiz lezzetlerimizi tatmaya tüm Eskişehir halkını ve dışarıdan şehrimize gelen ziyaretçilerimizi bekliyoruz.

Nerede?

1.42 Etli Ekmek Konya Sofrası Cumhuriyet Bulvarı No: 1/A’da (Adliye Sarayı Karşısı) hizmet veriyor. Alo Paket Hattı ise: 0.222 233 42 00 - 0.553 966 26 42