Mazbatasını alan CHP’li Uğur Tepe, ilçeye giderek devir teslim törenine katıldı. Devir teslim töreninde konuşan CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Tepe’nin arkasında olduklarını söyledi. 

"Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz": CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Bu bir demokrasi yarışı ve demokrasi yarışında tüm Seyitgazililer son derece güzel bir mücadele örneği gösterdiler. Sizlerin layık olduğu hizmetleri Uğur Tepe yerine getirecektir. Biz onun arkasındayız. Ama biz hiçbir zaman hiç kimseyi ötekileştirmeden, önce bize oy vermeyenleri kucaklayarak CHP’lilerin nasıl insanlar olduğunu size tanıtacağız” diye konuştu. 

"Seyitgazi layık olduğu yere gelecek": Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise, “Ben güzel Seyitgazililere yeni bir yönetime bayrak açtıklarını için hepsini yürekten kutluyorum. Gerçekten bir demokrasi örneği gösterdiniz. Seyitgazi layık olduğu yere en kısa sürede gelecektir. Bütün projelerin arkasındayız” dedi.

"Verdiğim sözleri yerine getireceğim": Seyitgazi Belediye Başkanı seçilen Uğur Tepe ise, “Böyle bir günü yaşamamız için verdiğiniz destek için teşekkürler. Önümüzdeki günlerde başarılı hizmetler üretmek için buradayız. Biz ekip olarak yola çıktığımızda biz herkesin başkanı olmak istiyoruz dedik. Çalıştığımız süreçte iki taraf olarak da kavgasız bir seçim süreci geçirildi. Bundan sonraki yıllarda en güzel hizmetleri görmeniz için verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz”

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe için düzenlenen devir teslim törenine CHP Eskişehir Milletveklili Jale Nur Süllü, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı.

Seyitgazi ilçe seçim sonuçları için tıklayın...