İki belediyenin ortaklaşa yürüttükleri yol yapım çalışmalarında sona gelinirken mahalle sakinleri yapılan çalışmadan memnun olduklarını dile getirdiler. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, “Ayvalı Mahallemiz ilçemizin nüfus yoğunluğu bakımında oldukça fazla olan bir yer. Doğal olarak hemşerilerimizin sıklıkla kullandığı yolumuz günümüz koşullarına uygun hale getirilmesi gerekiyordu. Yolumuz bir iki gün içinde tamamlanmış olacak” diye konuştu.

Ayvalı Mahallesinin kente yakın konumda olduğunun altını çizen Başkan Tepe, “Mahallemizin, ilçemize ve Eskişehir’e ulaşmak üzere iki bağlantı yolu bulunuyor. İlçemize bağlantı yolu olan 5 km’lik kısmın tamamlanan yolun ardından Eskişehir’e bağlantısı olan 4 km’lik ikinci etabında sonuna gelindi. Hemşerilerimizin özellikle kış koşullarında sorun yaşamaması için tüm çalışmaları eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım İşleri Dairesi Başkanlığına ve ekiplerine buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz. Hem büyükşehir hem Seyitgazi Belediyemizin ekipleri hızlı bir şekilde çalışmaları bu noktaya getirdi. Bundan sonra planlamalar doğrultusunda diğer mahallelerimizdeki bağlantı yollarında çalışmalar gerçekleştirilecek” dedi.

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Uğur Tepe ve Seyitgazi Belediyesi Meclis Üyeleri vatandaşlarda olumlu dönüşler aldıklarını kaydederken Ayvalı Mahalle sakinleri ise Başkan Uğur Tepe ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.

Ayvalı Mahallemizde Büyükşehir ve Seyitgazi Belediyemizin ortaklaşa yürüttüğü yol genişletme çalışmalarında sona gelindi. Belediyemiz meclis üyeleri ile incelediğimiz yolun hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Büyükşehir Belediyesi Yol yapım işleri dairesi başkanlığına katkılarından dolay teşekkür ediyoruz.