Olay Sivrihisar Kaymaz'da meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine giden hayvanseverler, vahşet görüntüleri ile karşı karşıya kaldı. İddiaya göre hayvanları zehirleyerek öldüren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, daha sonra cansız bedenlerini toprağa gömdü.

KAYMAKAMLIK HAREKETE GEÇTİ: Hayvanseverler olayı Sivrihisar Kaymakamlığına bildirdi, şikayette bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Sivrihisar Kaymakamlığı, Tarım İlçe Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı tarafından inceleme başlatıldı. Eskişehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü de olay için ekip görevlendirdi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI: Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı, DKMP ve Tarım İlçe Müdürlüğü, Odunpazarı Belediyesi ekipleri ile HAYTAP İl Temsilcisi Ayten Tutkun bölgede yaptıkları inceleme sonrası 3 tanesi daha önce bir tanesi dün sabah olmak üzere dört köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü tespit edildiği bildirildi. Tarım ilçe veterinerinin ölen köpekten incelenmek üzere numune aldığı ve ayrıca olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi. ESKİŞEHİR EKSPRES