Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç kırsal mahallelerde yaşayan Eskişehirliler ile her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Gündüzler, Kızılcaören ve Yakakayı Mahallelerinde vatandaşlar ile buluştu. İlk olarak Kızılcaören Mahallesi’nde ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyaretinde bulunan Başkan Ataç, Kavas ailesinin ikiz bebek sevincini paylaştı. 6 aylık ikizlerin anne ve babası Seda - Okan Kavas çiftini tebrik eden Başkan Ataç, bebekler Hasan ve Emine’yi de kucağına alarak sevdi. Aile ve yakınları ile birlikte fotoğraf da çektiren Başkan Ataç’ın bir sonraki durağı ise Gündüzler Mahallesi’nde bulunan kahvehane oldu. Burada mahalle sakinleri ile birlikte çay içen Başkan Ataç, belediye hizmetleri hakkında da bilgiler verip talepleri dinledi. Yakakayı Mahallesi sakinleri ile de hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Ataç daha sonra Gündüzler Mahallesi’ne geçti. Vefat eden mahalle sakinlerinden Mehmet İnan’ın evini ziyaret eden Başkan Ataç, merhumun ailesine taziye dileklerini iletti.

3 kırsal mahalledeki temaslarını değerlendiren Başkan Ataç, “Tepebaşı ailesi, sadece Tepebaşı kent merkezini değil, en uzak noktaya kadar tüm insanlarımızı kapsayan büyük bir aile. Bugünde Kızılcaören, Gündüzler ve Yakakayı Mahallelerimizin sakinleri ile bir araya geldik. Bir evde sevinci, bir evde acıyı paylaştık. Çünkü aile olmak bunu gerektirir. Bizleri her zaman olduğu gibi samimiyetle karşılayarak evlerinden, sofralarından ayırmayan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Birlikteliğimiz güçlenerek devam edecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç ile bir araya gelen kırsal mahalle sakinleri de her zaman yanlarında olduğu için kendisine teşekkürlerini iletti.