AK Parti’nin kuruluşundan bu yana her kademede görev yapan Sivri, “Bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm ve hayatımda sahip olduğum birçok şeyi bu şehre borçluyum. 17 yıl önce başlayan AK Partimizin kuruluşu ile başlayan siyasi hayatımda partimizin her kademesinde görevler aldım. 2009’da yapılan Tepebaşı 1. olağan kongresinde seçim ile gelen ilk ilçe başkanı oldum” dedi. 

''Tepebaşı Belediyesi’nin sorunlarını biliyorum'': Tepebaşı Meclis Üyeliği sebebiyle belediyede yaşanan sorunları bildiğini ifade eden Sivri, “Biz AK belediyecilik olarak seçildiğimiz takdirde hükümetimizin her türlü imkanlarını daha çok belediyemize kazandırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Tüm samimiyetimle söylüyorum, gerek şahsım gerekse partimizin uygun gördüğü hangi adayımız olursa olsun, gece gündüz demeden Tepebaşımızı AK belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

''Bir tane kalıcı eserleri yok''Tepebaşı Belediyesi’nin borç yükü altında olduğunu ifade eden  Sivri, “Tepebaşı Belediyesinin her türlü sorunlarını çok iyi bilmekteyim. 2017 yılı bütçemiz 220 milyon. 2018 yılı bütçemiz 250 milyon. 2019 bütçemiz 265 milyon olarak tasarlandı. Soruyorum bu kadar para ile neler yapılmaz ki, ama belediyelere sorsanız her şey yaptıklarını bahsediyorlar, varsanız bir tane dikili ağaçları, bir tane kalıcı eserleri dahi yok. Bizim 250 milyon lira ile neler yapabileceğimize, nasıl kalıcı eserler üreteceğimize şahit olacaksınız” dedi.

''Borcu bile bile aday adayı oldum''Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi olan Sivri, belediye borçlarını bildiğini ve aday adayı olduğunu belirterek, ''Mevcut belediyenin ülkemizdeki çoğu belediyeden fazla, ağır yük, borcu var. Ben bunu bile bile aday adayı oldum. Çünkü biz AK belediyecilik olarak seçildiğimiz takdirde hükümetimizin gücü, Cumhurbaşkanımızın gücü Eskişehir’in yanında Tepebaşı’nın yanında olacaktır” diye konuştu.