Prof. Dr. Günay dış ilçelerde başlayan mahalle mitinglerinin katılıyor. Cumhur İttifakı olarak önce Çifteler Çiftçi Mahallesi ve Seyitgazi Karaören'de mitinglere katıldı. Çifteler'de Cumhur İttifakı'nın Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık ilk mahalle mitingini Prof. Dr. Günay ile başlattı. Çiftçi Mahallesi'nde başlayan mitingde Günay, "AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlarımızın bu ülke için attıkları adımların gerisini bizler getireceğiz" dedi. Prof. Dr. Günay, "Ne diyoruz? Beka için Milli Karar Cumhur için İstikrar. Belediye işi gönül işidir. Biz adayımıza güveniyoruz. Kendisinin arkasındayız. Buraya gelen, desteğini bizlere gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Mitinge AK Parti ve MHP İl Başkanları da katılım sağladı.

Prof. Dr. Günay, Çifteler Mitingi sonrası Seyitgazi'de Karaörenliler ile buluştu. Geç saatte alana ulaşan Prof. Dr. Günay "Gecenin bu saatinde ve soğuk havaya rağmen bekleyen gönülleri sıcak Karaörenlilere teşekkür ediyorum" dedi. Seyitgazi’de Hasan Kalın’ın yanında olduklarını belirten Günay, kutlama için de Karaörene geleceklerini söyledi. Gençlerin daveti üzerine TANAP projesi kapsamında onarılan köy odasına geçerek gençlerle sohbet eden Günay, gençlerin isteklerini İl Başkanı Zihni Çalışkan'la not aldı. Karaören sonrası saatler geceyarısını gösterirken Kırka Seçim Koordinasyon Merkezine uğrayan Günay ve misafirler, Seyitgazi’nin Kırka ile güzel olduğunu ifade ettiç Günay ilçe halkının yaptıkları desteklerin kıymetini bildiğini, fitne çıkarmaya çalışanlara prim verilmediğini söyledi.

Bir gün sonra İnönü Dereyalak Mahalle mitingine İl Başkanı Zihni Çalışkan ile katılan Günay, soğuğa rağmen yaşanan heyecan ve coşku için teşekkür etti. Dereyalak Kahvesinde hemşerileriyle sohbet ettikten sonra hanımların toplandığı kahvede kadınların isteklerini dinledi.