Karacan, ziyarette yaptığı konuşmada, İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatının, kentteki önemli programlar ve etkinlikleri başarıyla yerine getirdiğini söyledi. Türkiye'nin, cumhuriyet tarihinden sonraki en önemli seçiminin 24 Haziran'da yapıldığını kaydeden Karacan, şunları ifade etti:

3600 EK GÖSTERGE İLE İLGİLİ MÜJDE: "Bu seçim her türlü provokasyona açıktı. Eskişehir'de başta Emniyet Müdürümüz Engin Dinç olmak üzere tüm emniyet personeline teşekkür ediyoruz. Eskişehir olarak bu seçimi en güzel ve güvenli şekilde tamamladık. Türk halkı artık duyarlı, bazı kesimlerin yaptığı olumsuz çağrılara, provokasyonlara gelmiyor. Polis teşkilatının göstermiş olduğu performans da bunda etkili. Cumhurbaşkanımızın polis teşkilatıyla ilgili söylediği 3600 ek göstergeyle ilgili konu var. Bunu en hızlı şekilde hayata geçirip yolumuza devam edeceğiz."

Emniyet Müdürü Engin Dinç de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 24 Haziran'da yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin kentte huzur ve güven içinde tamamlandığını dile getirdi.