Komar mesajında, ülke olarak, zor bir yıl geçirdiklerini ve yeni yıl ile karanlık günleri geride bırakmayı umut ettiklerini belirterek "2019 barış ve kardeşlik yılı olsun" dedi.

Her yeni yılın, hayata dair umutların yeşerdiği bir ortam oluşturduğunu kaydeden Komar, "Yeni yılın ülkeye, tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini, başarının sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını diliyoruz ve en çok da barış, kardeşlik diyoruz. Ülke olarak, çok zor bir yılı geride bıraktık ve çok yara aldık. 2019, yaralarımızı sarsın, ülkemize barış ve kardeşlik getirsin" diye konuştu.

Komar şöyle devam etti, “Yeni yılda öncelikle temennim ülkemiz, şehrimiz ve tüm dünyada huzurun, sevginin ve hoşgörünün egemen olmasıdır. Eskişehir’li hemşehrilerimin, Türk-İslam âleminin yeni yılını tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan sağlıklı, huzurlu ve esenlik içinde geçecek bir sene diliyorum. Ayrıca 2018 yılında şehit düşen kahraman Mehmetçiğimize, ebediyete intikal eden ülküdaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum”