Günay mesajında şu ifadelere yer verdi;

"2020 yılını geride bırakırken öncelikle zor bir yılı arkada bırakmanın telaşını yaşıyor, 2021 yılına biraz kaygı ile bakıyoruz. Ülkemiz ve tüm dünya sağlık açısından yüzyıllardır görülmemiş bir dönem geçirdi. Ülkemizde doğal afetler ve Covid-19 nedeni ile vatandaşlarımızı kaybettik. Hepsine Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Acılarda bir olduk, birlik olduk, yaralarımızı hep birlikte sardık.

Yeni yıl her zaman yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Yeni yılın öncelikle tüm  insanlığa sağlık getirmesini temenni ediyorum. 2021 yılında hep birlikte üreterek, güçlenerek ve paylaşarak bu hoşgörü coğrafyasında ülkemizin ilerlemesine tanık olacağız. Dünya geneline hakim olan ekonomik sıkıntılar ve bunların getirmiş olduğu sosyal sorunlar karşısında toplumsal olarak kenetleneceğimizi ve aşacağımızı biliyorum. Türk toplumu farklılıkları ile hangi yüzyılda olursa olsun her zaman birlik ve beraberlik içinde olmuştur, yeni yılda da aynı anlayış devam edecektir.

2021 yılına girerken pandeminin getirmiş olduğu bir takım kısıtlamalara bir süre daha uymak zorundayız. Ancak sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu yaşayacağımız günlerin çok yakın olduğuna inanıyorum. Bu yılbaşı kalabalık ortamlardan belki de ailemizin en yakınlarından bile uzak durarak geçireceğiz. Aslında yapmış olduğumuz her fedakarlığın bizleri birbirimize daha kısa zamanda kavuşturacağını biliyoruz. Yeni umutlar ve yeni başlangıçlar için tüm milletimizin bu kurallara uyacağından eminim, her bir vatandaşımıza bu konudaki hassasiyetleri için teşekkürlerimi sunuyorum.

2021 yılına girerken yeni yılın ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Yeni yılda, acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu; huzurun, mutluluğun, refahın hakim olduğu yeni bir dünyada ve Eskişehir’de buluşmak dileğiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum"