Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında Eskişehirspor Giresunspor'a 3-1 mağlup oldu. Yeni transferlere lisans çıkarılamaması nedeniyle gençlerden kurulu bir kadro ile sahaya çıkan Eskişehirspor'un, 21 yaş ortalaması ile ortaya koyduğu mücadele taraftardan alkış aldı.

İşte taraftarın sosyal medyadaki değerlendirmeleri...

@Gurbet_Eses: Eskişehirspor alkışlar gençlere. Sizin gösterdiğiniz duruşu, bazı ... gösteremediler Yönetim ne yapıp edip, bu sorunu çözmeli, gerekirse, #Afyon #Kütahya #Bilecik belediye başkanları ile irtibata geçilmeli, malum bizimkisi kendi mahallesi dışında bir işe yaramıyor.

@1965tenberi: Giresun gibi saçma sapan bir şehrin saçma sapan tribününün bize laf söyleme cüretini göstermesini sağlayan ne kadar seçilmiş varsa size de selam olsun oldu mu? #Eskişehirspor

@Emrah_AKIN: Hepinize tek tek sarılıp alnınızda ki terleri silesim geldi. Belki şampiyon olamayız ama sağa sola ağlamadan dimdik oynarız. Sizde bırakıp gitmezsiniz dimi?

@gurol_aksu: Bravo çocuklar şehirdeki vurdumduymazlara inat yaşasın ESKİŞEHİRSPOR

@EskEs26: canınız sağolsun mücadeleniz yeter. Cemali ve Mehmet özcan ı a takıma çıkaran hocaların ellerinden öpüyorum

@asmcvs: @Eskisehirspor @semihguler55 @MFeyziYILDIRIM Basiniz dik gelin cocuklar, helal olsun size!

@_WaLee_: #Eskişehir bi karar verecek. Büyükerşen > #Eskişehirspor sa Kulubü kapatın anahtarı Büyükşehire bırakın. Eskişehirspor > Büyükerşen se Tüm şehir bir olup hocaya bunu anlatsın Anlatamassa 2019 da gereğini yapsın!

@UERKAYMAN: Artık Eskişehirspor sizsiniz gençler Ayrıca şehrin size inanmayan pkk gibi eskişehirli görünümlülerine gelsin alın teriniz.

@manilaksoy: #Eskişehirspor A takımla Giresun'a gitmiş olsaydı güle oynaya 3 puanla dönecekti. Yaş ortalaması 21 olan ve maçın 60 dakikasını 10 kişi oynayan bu çocuklara kim ne diyebilir? Yazık...

@azz_erten: Seçilmişlere ve seçilememişlere gelsin amk bu mağlubiyet... Gençlerimize gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkürler ... her zaman Eskişehirspor...

@weswas26: Pazar günü 21:45 te gerçek Eskişehirspor taraftarını,Eskişehirspor’un bu hale gelmesine sebep olanları protesto etmeye ATATÜRK STADYUM’una bekliyoruz...Kanının son damlasına kadar savaşacak u21 takımımıza da destek olmaya tabi ki!!!!