Eskişehirspor'da forma giydiği 2012 yılında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu'na geçmiş yönetimler tarafından verilen söz yerine getirildi. Eskişehirspor Başkanı Osman Taş ve yönetimi, Ediz'in Bursa'da yaşayan ailesinin yanına giderek söz verilen evin tapusunu teslim etti. Teslim sırasında Ediz Bahtiyaroğlu'nun en yakın arkadaşlarından Eskişehirspor'un eski futbolcusu Hürriyet Gücer de hazır bulundu. 

Tapuyu teslim eden Eskişehirspor Başkanı Osman Taş "Eskişehirspor kulübü olarak, üzerimize üstlenmiş olduğumuz en önemli misyonlardan biride, geçmişte kulübümüze hizmette bulunmuş tüm paydaşlarımızın yanında olmaktır" diye konuştu. 

Tapu teslimi ile ilgili bilgi veren Eskişehirspor Başkan Vekili Mehmet Şimşek "Şehrimizin bir sözünü geçte olsa yerine getirdik. Hakkını helal et Ediz Bahtiyaroğlu, teşekkürler Osman Taş başkan. Rahmetli Ediz’in annesinin tüm şehrimize selamı var, en kısa sürede maçımıza gelecekler" dedi. 

Tapu tesliminde hazır bulunan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri de "Eskişehirspor Kulübü Başkanı Osman Taş ve yönetim kurulu, rahmetli Ediz Bahtiyaroğlu'na 2012 yılında verilen ev sözünü tutarak tapuyu Bursa’daki evlerinde anne Ayten, baba İsmail ve abi Engin’e teslim ettik. Şampiyonluk tükenmiş nefeslere hediyemiz olacak" diye konuştu.