Eskişehir ekibi 43 puanla haftaya lider girerken Seyhan Belediye 25 puanla 9. sırada yer aldı. Maçın hakem ikilisi Mehmet Emin Oruç ve Berkan Dökmez gözlemcisi Ayhan Sümer oldu.

Maça Oğulcan’ın golü ile başlayan takım 9. dakikada 6-2’lik üstünlüğü yakalayınca Seyhan Belediye ilk molasını aldı, ancak Ormanspor eksik rakibi karşısında oyun disiplininden uzaklaşmayarak 15. dakikaya 9-5 üstünlük sağladı. Bu oyununu devre sonuna kadar devam ettiren Eskişehir Ormanspor devreyi 19-11önde tamamladı.

İkinci yarıda da aynı ciddiyeti devam ettiren takım 45. dakikaya 26-15, maç sonucunda 34-20 üstünlükle tamamladı ve puanını 45’e yükselterek süper lige çıkmayı garantilemiş oldu.

Maç sonunda Eskişehir ekibi galibiyeti hafta içi hastalığı sebebiyle Ankarada tedavi görmeye başlayan basın ve sosyal medya sorumlusu Serdar Aksoy’un eşi Figen Aksoy’a ve kendisine hediye etti.

Takım Perşembe günü evinde saat 16:00’da Amasya Suluova 1957 Spor karşısında ter dökecek. Eskişehir Ormanspor bu maçı galip tamamladığı takdirde şampiyonluğunu ilan edip kupasına kavuşmuş olacak.