Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezonun son iç saha karşılaşmasını geride bıraktıklarını vurguladı.

Maçta pozisyonlara girmelerine rağmen gol bulmakta sıkıntı yaşadıklarını anlatan Çapa, şunları söyledi:

"Gol bulamayınca maçı kazanamadık. İkinci yarıda daha hareketli olmak için değişiklikler yaptık. İkinci devre biraz daha hareketli olalım diyerek birkaç değişiklik yaptık ama maalesef yemiş olduğumuz 2’nci ve 3’üncü golden önceki pozisyonlarda tekrar bakmamız lazım. Bana göre ikisi de faul. Ama bazen karşılaşmayı yönetenlerin maça etkisi olmadığını söylesek de bugün ne kadar etkili olduğunu gördük. İç sahadaki son karşılaşmamızda galibiyet alıp taraftara hediye etmek istiyorduk ancak başaramadık. Bu yüzden üzgünüz" dedi.

Zor ve yorucu bir sezon geçirdiklerini söyleyen Çapa şöyle konuştu: 

Acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız bir sezondu. Bu sezon da çok ders çıkarılması gereken bir sezon oldu. Eskişehirspor’un çok ders çıkarması gerekiyor. Bu sezon çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim. Bana çok şey kattı bu da bir gerçek. Belki maddi anlamda bir şey katmadı ama manevi anlamda çok şey kattı. Bazı şeyleri maddi olarak alabilirsiniz ama manevi olarak alamazsınız. Bu sezon benim en büyük kazancım bu oldu. Ne pişmanım ne de en ufak bir geriye dönüp baktığımızda neden yaptım demedim. İyi ki yaptım dedim. Burası bizim evimiz, burası bizim camiamız. Biraz önce de söylediğim gibi gelecek için doğru şeyler yapılması gerekiyor. Bu sezon Karabük olayı var. Daha önceki sezonlarda değişik olaylar var. Bu futbolda hafife alınacak bir ortam değil. Eskişehirspor’un içinde bulunduğu süreç kişilerin grupların değil camianın yapması gereken bir şey. Gelecekle ilgili doğru işler yapılması gerekiyor. Birlik ve beraberlik sağlanıp Eskişehirspor'un hedef belirlemesi lazım.