Kampanya hakkında konuşan Taş, “Takımımıza katkı sağlamak amacıyla plaka kampanyası başlattık. Amacımız Ayşe teyzemiz de 100 lira versin bağışta bulunsun, işadamlarımız da 100 lira versin bağış yapsın. Eskişehir’de 40 bine yakın işverenimiz var bizim hedefimiz 100 bin. Belediyelerimizden de destek bekliyoruz” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Eski stadyumumuzda bir yer ya da şimdi stadyumda bir anı duvarı oluşturup plakaları oraya çakacağız. İstediğimiz eski stadyum yeri. Hatta bunun tüm masraflarını ben karşılamaya varım” dedi. Taş, 145 lira desteğin 100 lirasının Eskişehirspor’a gideceğini belirtti. Haziran ayı itibariyle de İsmet İnönü Caddesinde, stadyumda, tesislerde ve Atatürk Bulvarında şube açacağını söyledi.

Çapa ise şunları söyledi: “Bazı kampanyalar vardır yapar geçersiniz. Bazı kampanyalar vardır iz bırakır. Bu da iz bırakan kampanyalardan biri. 53 yıllık tarihe bakacak olursak çok şeyler yaşanmış ama bazı şeyler halen daha hafızada. Bu kampanyada bunlardan biri olacak. Duvar inşallah eski stadyuma yapılır. Daha anlamlı olur”

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ise, “İz bırakacak bir kampanya. Bunun hatırası ölümsüz olacak” dedi