İcra Kurulu Üyesi ve Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri'nin açıklamasından satır başları:

Takım Antalya’dan otobüsle dönecek sabah gidip bin lira bir yerden bulup havale etmemiz lazım. Otobüsün benzini yok. Kulübün içindeki duruma bu kadar uzak olmayın. İnanın o Bolu maçından sonra 200 bin topladık. 3-4'er çocuklara dağıttık. Aylardır para alamayan çocuklar kimisi otobüs bileti aldı hasretini çektiği ailesini görmek içim kimisi borcundan dolayı kapanan telefonunu açtırdı. Tesiste yemek yok beyler gerçekler de bunlar.

Nice olay var anlatmadığımız. Oturduğunuz yerden o çocukların nasıl mücadele ettiğini bilmeden yazın çizin. İllaki onlar bu camiaya bir vefa borcu var. Ama bizler de bu süreçte transfer tahtamızı açmak için yoğunlaşmamız lazım. Yılmaz Vural'ı etiketleyip küfür yazanlar da bilsin ki transfer tahtası için Yılmaz Vural’ın da imzasına ihtiyaç var.

Burada biz yazıp çizelim ama öyle değil arkadaşlar.

Hadi bakalım bu durumlarda elini taşın altına sokmak isteyen herkesi kulübe bağış yapmaya davet ediyoruz. Aidatını yatırmayanları aidatlarını yatırmaya davet ediyoruz. 7979’a mesaj atmayanları mesaj atmaya davet ediyoruz. Evet Semih’e veya x bir oyuncuya kızıp sabahtan beri hiç bir şey bilmeden bir kaç beğeni almak için duygusal yazılar yazanlar, umarım hepiniz gelip bağış yaparsınız. Tesislerde erzak yok.

Biraz frene basın. Takım dağılıyor bunun için birlik olun.

Bir işe yaramıyor olabilirsiniz ama bari susun İnanın faydanız olur. Fuat Hoca İstanbul’a keyfinden gitmedi. Transferler için imza toplamaya gitti. Bari şu adamın verdiği emeğe zarar vermeyin.