Yarın stadyum gişelerinde oluşacak yoğunluktan dolayı mağduriyet yaşanmaması için maça gelecek taraftarların Passolig satış noktası veya Passolig internet sitesinden biran önce biletlerini almaları gerektiğini ifade eden ETB Lideri Murat Diri, "Gençlerbirliği ile oynananacak olan mücadelemizde stadyum kapıları 14:00’da açılacaktır. Tüm taraftarımızın erkenden gelip tribündeki yerlerini almasını rica ediyoruz. Bu maç ciddi bir yoğunluk yaşanacağından dolayı maç saatine yakın kapılarda oluşabilecek yoğunluğun önüne geçmemiz gerekiyor, aksi halde binlerce kişi maça anca devre arasında giriş yapabilir. Bu konuya dikkat ederek gişelerdeki oluşabilecek yoğunluk ve sistemde oluşabilecek aksaklıkları da göz önüne alarak maça erken gelelim. Ayrıca maçtan önce ısınmaya çıkan oyuncularımızı da motive etmek için erken gelmek iyi olacaktır. Vip tribünümüz hala boş olduğundan dolayı şehrimizin önde gelenlerinin de bu maçta tribünlerdeki yerlerini almalarını rica ediyoruz" dedi.

Diri açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Bir diğer ve en önemli husus ise gelecek maçlarda takımımızı yalnız bırakmamak için tribünde yapmamamız gereken bazı şeyler var. Değerli gönüldaşlar, bildiğiniz üzere bizler yani taraftarlar Eskişehirsporumuzun en büyük itici güçleriyiz. Bizden yoksun oldukları maçlarda tribünlerin suskun, durgun olduğu maçlarda sahadaki arkadaşların da performansı olumsuz etkilenmektedir. Özellikle maraton bölümündeki arkadaşlarımızın kesinlikle sahaya yabancı madde atmamalarını gerektiğini tekrar hatırlatıyoruz. Eskişehirspor’umuzun bu sıkıntılı günlerinde daha da maddi manevi sıkıntı yaşamaması için tüm taraftarımızın bu konuda dikkatli olması gerektiğini bilmesini rica ediyoruz. Ayrıca sahaya bir yabancı madde atana da sözlü olarak tepki göstererek yaptığının yanlış olduğunu söyleyelim. Turnikelerden geçerken kesinlikle 2'ye 1 yani önümüze birini alarak geçmeyelim. Aksi halde cezalar alınıyor ve tribünlerdeki gücümüz azalıyor.

Tüm şehrimizi yarın 16:00’da Gençlerbirliği ile oynanacak olan maçımıza bekliyoruz. Tüm iş verenlerimizi, fabrika sahiplerimizi maça gitmek isteyen personeline kolaylık sağlamaya davet ediyoruz.