Tarihte yaratıcı olmak için günümüzden daha iyi bir zaman olmadığı tartışılabilir. Çevrimiçi pazar sayesinde, sanatınız için hemen hemen her yerde bir izleyici bulabilirsiniz, tek yapmanız gereken pratik ve azimdir. Ayrıca bazı iyi araçlar yardımcı olabilir.

Videoları kaydetmek ve paylaşmak istiyorsanız, bu ister başka bir hobi/yaratıcı çalışma olsun, videoların kaydedilmesi ve paylaşılması sizin yaratıcı çabanızsa, bu iş için doğru araçlara sahip olmanız gerekir.

Her şeyden önce, yüksek kaliteli videolar çekebileceğiniz bir kamera veya GoPro gibi bir şeye sahip yüksek kaliteli bir akıllı telefon ve ardından, daha da önemlisi, bu videoları toplu tüketim için uygun şekilde düzenleyebileceğiniz yüksek kaliteli bir video düzenleme yazılımı anlamına gelir.

Peki ihtiyaçlarınız için doğru video düzenleyiciyi nasıl bulacaksınız? Bu makale, bugün mevcut olan en iyi çevrimiçi düzenleme araçlarıyla videolarınızı yeni zirvelere taşımanıza yardımcı olacak.

1. InVideo

InVideo

InVideo, kişisel videolarını geliştirmek isteyen kişilerden daha iyi markalı sosyal medya videoları oluşturmaya çalışan şirketlere kadar hemen hemen herkes için en iyi çevrimiçi video düzenleme programıdır. Bu araç, kullanıcı tarafından sezgisel bir program içinde sunulan güçlü ve sağlam özellikler dizisi sayesinde çok yönlüdür.

Bu en iyi çevrimiçi video düzenleme aracı, aşağıdaki heyecan verici özelliklere sahiptir:

  • Özgün ve ilgi çekici videolar oluşturmak için kullanılabilecek 1500'den fazla el yapımı şablon
  • Katmanlar, filtreler ve geçişler gibi düzenleme özelliklerini kişiselleştirmede en iyisi
  • Otomatik metinden konuşmaya özelliğinin ek bonusu ile herhangi bir dilde video yapma yeteneği
  • Sorunsuz HD video dışa aktarma özelliği
  • Büyük medya kitaplığı
  • YouTube, Instagram ve Facebook gibi popüler sosyal medya platformlarında paylaşmayı kolaylaştıran entegre indirme ve paylaşma düğmeleri

Gördüğünüz gibi InVideo'nun kullanıcılarına sunacağı çok şey var ve listemizdeki diğer en iyi çevrimiçi video düzenleme araçlarının aksine, bunu uzun süre ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

2. Biteable

Biteable

Biteable, videoları kolay ve temiz bir şekilde hazırlayıp dağıtması gereken işletme sahipleri ve içerik oluşturucular tarafından en iyi şekilde kullanılan harika bir platformdur. Bu çevrimiçi video düzenleyici, iyi tasarlanmış ve bunun ilk video düzenleme aracınız mı yoksa ellinciniz mi olduğunu anlaması kolay, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.

Bununla birlikte, Biteable'ı gerçekten benzersiz kılan şey, tasarımları ve diğer öğeleri dışarıdan temin etmek yerine, tam bir kurum içi animatör, yapımcı ve metin yazarı ekibine sahip olmalarıdır.

Aylık veya yıllık abonelikle kaydolduğunuzda, büyük bir stok görsel, klip, animasyon ve şablon kitaplığına erişim elde edersiniz; bunların tümü, videonuzu gerçek profesyonel boyutlara taşımanıza yardımcı olabilir.

3. Renderforest

Renderforest

İster hobi olarak, ister işinizi geliştirmek için animasyonlu videolar yapmak istiyorsanız, Renderforest'ın en iyi çevrimiçi video düzenleyicisini düşünebilirsiniz.

Renderforest, slayt gösterileri, tanıtım videoları, beyaz tahta grafikleri, öğreticiler ve çok daha fazlasını oluştururken yararlanabileceğiniz 195.000'den fazla yüksek çözünürlüklü telifsiz stok görselden oluşan bir kütüphaneye sahiptir.

Aslında, oluşturduğunuz bir mobil uygulamanın videosunu yapmak istiyorsanız, bu çevrimiçi video düzenleme aracının size sunduklarına bayılacaksınız. Ayrıca, çeşitli şablonlar, her videoyu markanızın kimliğine uyacak şekilde kolayca değiştirebileceğiniz anlamına gelir.

Bununla birlikte, Renderforest, videonuzu dışa aktarmanıza izin verdiği sürece ücretsiz bir seçeneğe sahip değildir (tüm özelliklerini ücretsiz olarak deneyebilirsiniz, ancak oluşturulan videoları dışa aktarmanız engellenecektir). Oluşturulan Renderforest videolarını yüksek kalitede oluşturmak ve dışa aktarmak için mevcut dört plandan birini seçmeniz gerekecek.

4. FlexClip

FlexClip

Flexclip, tasarım olarak Adobe Spark'a Animoto'dan daha yakın olan ultra basit bir sosyal medya video düzenleyicisidir. Kendi sosyal medya pazarlamacılığını yürüten ve kendi pazarlama masraflarını ödeyen insanlar bunu beğeneceklerdir. Sağlam, basit bir özellik seti var ve ucuz.

Bununla birlikte, bu listedeki diğer sosyal medya video düzenleyicileri gibi, Flexclip de PowerPoint veya Movie Maker'a çok benziyor, bu yüzden test projem için harika değildi. Yine de kesinlikle iyi tasarlanmış. Flexclip, aslında bir logo üreticisi olan DesignEvo'yu yapan şirketten geliyor.

Sadece sunum tarzı bir video yapımcısı istiyorsanız kontrol etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.