Yalaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “ Topuklu Efe denilenler, bugün topuklayarak gittiler. Tarih bugünleri yazacak ve iki şey unutulmayacak. Direnenler ve ihanet edenler.
Cumhuriyet Halk Partililerin oylarıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Özlem Çerçioğlu, partimize sırtını dönerek istifa etti.
Çerçioğlu’nun, örgütümüzün emekleri ve halkımızın desteğiyle kazandığı makamdan bu şekilde ayrılması, siyasette sadakatin ve ilkelerin önemini bir kez daha hatırlatıyor.”
Yalaz’dan Çerçioğlu yorumu: Topuklayarak gitti
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçişi ile ilgili iddiaları değerlendiren CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, “ Topuklu Efe denilenler, bugün topuklayarak gittiler. Tarih bugünleri yazacak ve iki şey unutulmayacak. Direnenler ve ihanet edenler” dedi.
Yorumlar





