Herkese Merhaba Ben Bayan Kırmızı,

Dolunay’ı ve etkilerini buram buram hissettiniz. Rüyalar birçok mesajı fısıldadı bile. Şimdi mart ayına “merhaba” diyoruz ve değişen Dünya’nın gücümüzü sarsmasına izin vermeden kendimizi bir şekilde ifade etmeye, kazımaya çalışıyoruz. Herkese bol şanslar. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

Ben haftalık burç yorumlarıyla yolunuzun aydınlığını arttırmak ve adımlarınızı kolaylaştırmak için her hafta sizlerleyim. Haftalık burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzu da okumanız kişisel yorumunuza yakınlaşmanızı sağlayacaktır. Her hafta düzenli takip ederek ruhunuzu dengede tutabilir ve adımlarınızı bilinçli atabilirsiniz. Ben sizler için fener görevini üstleneceğim.

KOÇ BURCU: KENDİNİZE SOMUTLUK KAZANDIRMAK İSTEYECEKSİNİZ! 

Değerli Koçlar,

Haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. İçinizi kemiren sudan sebepler sizi yorabilir. Bu dışarıdan da farkedilecek şekilde yansıyabilir. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde sık boğaz edilmek istemeyeceksiniz. Yeni birini tanımaya çalışmak yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak. Kafanızdaki sorulara kalbinizin bir şekilde cevap verdiğini göreceksiniz. Bu sese kulak vermelisiniz. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay burcunda ilerliyor olacak ve kendinize somutluk kazandırmak isteyeceksiniz. Yani bir şekilde bu dünyaya iz bırakmak adına harekete geçeceksiniz. Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Hareketlerinize mantıklı bir açıklamayla şekil vereceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BOĞA BURCU: FEDAKARLIKLARINIZIN KARŞILIĞINI ALACAKSINIZ

Değerli Boğalar,

Haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. Sizi neyin mutlu ettiğini sorgularken aynayla konuştuğunuzu farkedebilirsiniz. Bu durum enerjinize ve ağzınızdan çıkacak kelimelere de yansıyacaktır. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde ince düşüncelere ve detaylara yer verilip verilmediğine dikkat edeceksiniz. Yeni birini tanımaya çalışmak çok titiz ve detaycı bakışlarınızla karşı tarafı ürkütebilir ya da sizi duygusuz hissettirebilir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak. Sorguladığınız mutluluk parçalarına bir bütünlük kazandırmak için içinizde bir ışık göreceksiniz. Bu ışığı takip etmelisiniz. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay burcunda ilerliyor olacak ve fedakarlıklarınızın karşılığını alacaksınız. Sevdiklerinizden gelen değerler gözle görülür olacak. Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Hayatınıza yön verirken sevdiklerinizi de hesaba katacaksınız. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

İKİZLER BURCU: İÇİNİZDEKİ GÜCÜ GÖZLERİNİZE TAŞIYACAKSINIZ!

Değerli İkizler,

Haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. İçinizde bir şeylerin eksik olduğunu düşünecek ve nereye tutunmak istediğinizi adlandıramayacaksınız. Aslında tam manasıyla yenilik arayışındasınız. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde özgürlüğünüze ve fikirlerinize kısıtlama yapılmasından hoşlanmayacaksınız. Yeni birini tanımaya çalışmak istiyorsanız karşı tarafta dengesiz biri gibi algılanmanıza neden olabilir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak. İçinizdeki gücü gözlerinize taşıyacaksınız. Bu gücü yanınızdakilere de hissettirmeyi unutmayacaksınız. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay burcunda ilerliyor olacak ve attığınız her adımda ses çıkartacaksınız. Yani bir şekilde adınızdan söz ettireceksiniz. Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. İleriyi daha net görebilecek ve ona göre yürüyeceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

YENGEÇ BURCU: GEÇMİŞ TECRÜBELERİNİZ GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE GELECEK!

Değerli Yengeçler,

Haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. Sıkılgan ve memnuniyetsiz olduğunuz bir ruh halinde olacaksınız. Anlamlandıramıyorsunuz ama alışkanlıklarınızın dışında bir harekete, iletişime ihtiyacınız var. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde sıradanlığın dışına çıkmak ve konuşurken enerjik olunmasını isteyeceksiniz. Yeni birini tanımaya çalışmak için uygun bir zaman olacak. Çünkü yeni insanlar yeni heyecanları da beraberinde getirecektir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak. Geçmiş tecrübeleriniz gözünüzün önüne gelecek ve duygularınızı yönetirken bunu göz önünde bulunduracaksınız. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay burcunda ilerliyor olacak ve hayal dünyanızın sınırlarını zorlayacaksınız. Neden olmadı diye değil, nereden başlanır sorusunu kendinize soracaksınız. Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Tutumlu ve gerekli harcamalar yapabilmek adına planlı olacaksınız. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

ASLAN BURCU: PARÇAYA DEĞİL BÜTÜNE ANLAM BİÇECEKSİNİZ!

Değerli Aslanlar,

Haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. Düşünce hızınız ve hareketli iş hayatınız arasında karmaşıklaşabilirsiniz. Bu durum sizi yoracaktır ama zihninizi de zorlayacaksınız. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde müdahale edilmesinden hoşlanmayacaksınız. Yeni birini tanımaya çalışmak istiyorsanız ona vakit ayırmakta zorlansanız da enerjiniz güçlü ve etkileyici olacaktır. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak. Düşünceleriniz derli toplu ve keskin bir hal alacaktır. Parçaya değil bütüne anlam biçeceksiniz. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay burcunda ilerliyor olacak ve kendinizin değerini daha iyi anlamaya başlayacaksınız. Önce kendim diyerek adım atacaksınız. Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Güvenmediğiniz hiçbir noktada durmayacaksınız. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BAŞAK BURCU: SAMANLIKTAKİ İĞNEYİ BİLE GÖREBİLECEKSİNİZ!

Değerli Başaklar,

Haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. Samanlıktaki iğneyi bile bulabilecek kadar keskin bakışlı olacaksınız. Gözünüzden hiçbir detay kaçmayacak. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok şaka kaldırmadığınız bir haftadasınız. Yeni birini tanımaya çalışmak karşı taraf için stresli geçebilir. Çünkü oldukça sorgucu olacaksınız. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak. Hayattan beklentilerinizi ve elde ettiklerinizi bir teraziye koyup sonuçlandıracaksınız. Hayatınızı rasyonelleştirmek ciddi bir karakter ortaya çıkarabilir. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay burcunda ilerliyor olacak ve sınırlarınızı zorlamak isteyeceksiniz. Yapabileceklerinizin nereye ulaşabileceğini hızlandırmak istiyorsunuz. Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Destek görmek ve onaylanmak isteyeceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

TERAZİ BURCU: GÖKYÜZÜNÜN NELER FISILDADIĞINI DUYMALISINIZ!

Değerli Teraziler,

Haftaya Ay Terazi, yani kendi burcunuzdayken başlıyoruz. Herkesi bir şekilde dengesiz, karmaşık yapan Terazi size müthiş bir denge sunarak mükafatlandıracak. Enerji ve güç olarak yüksek olacağınız bir hafta olacak. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde aura olarak etkileyen, konuşulan, sözü dinlenen olacaksınız. Yeni birini tanımaya çalışmak için, adım atmak için en uygun zamanlardan biri olacak. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak. Sahiplenme ve sevme duygunuz dengenize anlam verecektir. Bu verimli haftada gökyüzünün neler fısıldadığını duymalısınız. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay burcunda ilerliyor olacak ve gezmek, keşfetmek, öğrenmek için can atacaksınız. Yani bir şekilde kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Kendinizi geliştirirken kalıcık sağlamak için de adımlar atacaksınız. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

AKREP BURCU: BUGÜNLE DÜN ARASINDA SAVAŞ VAR!

Değerli Akrepler,

Haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. Bugünle dün arasında gelgitler yaşayabilirsiniz. Burada görmeniz gereken aradaki gelişmenin çıtasının ne kadar yükseldiğidir. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde kıyaslamaya gitmemelisiniz, herkes birbirinden farklı davranır. Yeni birini tanımaya çalışmak geçmiş ilişkinizle de kıyaslamaya ve karşılaştırmaya sürükleyebilir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep, yani kendi burcunuzda ilerliyor olacak. Bugüne dair hislerinizi toparlayacak ve önünüzde duran değerlere tutunacaksınız. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay burcunda ilerliyor olacak ve fedakarlığınız gözle görülür şekilde etkili olacak. Aynı zamanda kendinizi iletişimin ağına bırakacaksınız. Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Cümlelerinizde bir derinlik olacak. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

YAY BURCU: ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜN ÖNÜNDE TAŞLAR VAR! 

Değerli Yaylar,

Haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. Özgürlüğünüzün önüne görünmez taşların olduğunu hissedebilirsiniz. Bunlar siz farketmesenizde insanların sizin hakkınızda söylediklerini takıyor oluşunuz olacak. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde yargılanmaktan ve eleştirilmekten hazzetmeyeceksiniz. Yeni birini tanımaya çalışmak için bir engel görünmüyor ama iletişimde bazen kopukluklar yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak. Sizi siz olduğunuz için seven insanlara bir adım daha yanaşacaksınız. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay, yani kendi burcunuzda ilerliyor olacak ve yeni bir boyut kazandırmak isteyeceksiniz. Ruhunuzu bambaşka bir atılımla süsleyeceksiniz. Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Tuttuğunuz ipi ucunu bırakmayacak ve ileriye yönelik düşüneceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

OĞLAK BURCU: ACELE ETTİĞİNİZDE AÇILAR DEĞİŞİR!

Değerli Oğlaklar,

Haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. İşlerinizin uzayabileceği ve aksayabileceği bir haftaya başlıyorsunuz. Bu durum sizin canınızı sıkmayacak, akışına bırakmayı tercih edeceksiniz. Acele ettiğinizde her şeyin farklı açılara sapacağının farkındasınız. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde hakettiğiniz değeri ve ilgiyi bulacaksınız. Yeni birini tanımaya çalışmak istiyorsanız size iyi geleceği bir hafta olacak. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Sevdiklerinizin üzülmesine izin vermemek adına onlar için atılımlar yapacaksınız. Aile kavramı, dostluk kavramı size birçok şey fısıldayacak. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay burcunda ilerliyor olacak ve fikirlerinizi dilinize dökmekten çekinmeyeceksiniz. Aynı zamanda insanları da düşüncelerinizle etkilemek isteyeceksiniz. Pazar günü ise Ay Oğlak, yani kendi burcunuzda ilerleyecek. Yüzdesel hesaplamalar ve açıklama yapma zorunluluyla dolu bir zaman olabilir. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

KOVA BURCU: ANLAYIŞ EŞİĞİNİZ ARTIYOR! 

Değerli Kovalar,

Haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. İnsanları anlamlandırırken farklı açıdan bakmayı deneyeceksiniz. Bu durum anlayış eşiğinizi arttıracak. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde size de birçok şey kazandırılan sohbetlere dahil olacaksınız. Yeni birini tanımaya çalışmak sizi heyecanlandıracak. Kendinizi ifade ederken açık olacaksınız. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak. Kafanızda büyüttüğünüz sorunları kesip atmanın gücünü kendinizde bulacaksınız. Ruhunuzun arındığını ve içinizden öküzün kalktığını farkedeceksiniz. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay burcunda ilerliyor olacak ve kişisel gelişim adına hayatınıza bir yenilik katabilirsiniz. Benliğinizi ne kadar ifade ederseniz ve şekillendirirseniz o kadar iyi gelecek. Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Birikimlerinizin değerlendirilme zamanı yaklaşmış olabilir. Kafanızdaki fikirleri elinizde tutmanın vakti gelmiş gibi duruyor. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

BALIK BURCU: PİREYİ GÖRDÜNÜZ DİYE YORGANI YAKMAK MI LAZIM? 

Değerli Balıklar,

Haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. İyi giden bir şeylerin içinde bile bir kurt bulacaksınız. Pireyi gördünüz diye yorganı yakmak mı lazım? İşte bunu siz değerlendireceksiniz. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde tutarsızlıklar gözlemleyeceksiniz. Yeni birini tanımaya çalışmak gözünüzde çok büyüyebilir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak. Daha duygusal ama bunu belli etmeyen bir yapıda olacaksınız. İç dünyanızda yıllardır sönmüş bir yanardağın aktifleştiğini hissedebilirsiniz. Bu tam olarak patlayıp yenilenmenin mesajıdır. Zorlu bir eşik süreci olacak ama sonu daha renkli olacaktır. Cuma ve cumartesi günü Ay Yay burcunda ilerliyor olacak ve kendinize yeni bir ev, şehir, iş, ortam arayışına girebilirsiniz. Yani bir şekilde sizin aklınızı ve kalbinizi şekillendirecek yenilik lazım. Pazar günü ise Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Aradığınız cesareti bulacaksınız. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.