Herkese Merhaba Ben Bayan Kırmızı,

Mart ayı renklerini ve getirilerini önümüze sunmaya başladı. Cumartesi günü bize bir Balık burcundayken Yeni Ay el sallayacak. Kendimizi sevmeyi ve önemsemeyi öğreneceğiz. Ruhlar beslenecek. Yeni Ay rüyalarımıza içimizde kalan ukteleri sahneleyecek. Bol yıldızlı haftalar diliyorum ve kadın okuyucularımın Kadınlar Günü’nü kutluyorum, enerjimden papatyalar gönderiyorum.

Ben haftalık burç yorumlarıyla yolunuzun aydınlığını arttırmak ve adımlarınızı kolaylaştırmak için her hafta sizlerleyim. Haftalık burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzu da okumanız kişisel yorumunuza yakınlaşmanızı sağlayacaktır. Her hafta düzenli takip ederek ruhunuzu dengede tutabilir ve adımlarınızı bilinçli atabilirsiniz. Ben sizler için fener görevini üstleneceğim.

 KOÇ BURCU: “ENERJİNİZ KENDİNİZE YÖNELECEK!” 

Değerli Koçlar,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Tutunmak için sebepler bulacaksınız. Ucu açık ve sonu görünmeyen başlangıçlar sizi ürkütebilir. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna geçecek. Çevrenizi gözlemlemek ve sebepleri onlarla anlamlandırmak isteyeceksiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde sizi olduğunuz gibi görüyorlarsa değerleri biraz daha artacak. Yeni birini tanımak kendinizi ifade etmekle dolan enerjiniz adına deşarj edici olabilir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. Kendinizde yeni bir şeyler keşfedeceksiniz. Enerjiniz kendinize yönelecek. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve ruhunuzu dinlendirecek adımlar atmanız gerekebilir. Pazar günü ise Ay Koç burcunda yani kendi burcunuzda ilerleyecek. Geldiğiniz noktayı gözden geçireceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 BOĞA BURCU: “KENDİ RUHUNUZA BİR ADIM YAKLAŞACAKSINIZ!” 

Değerli Boğalar,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Tırnaklarınızla kazıdığınız her ne varsa kendinizle gurur duyacaksınız. Daha cesur ve inançlısınız. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna geçecek. Kimden güç alacağınızı çok iyi anladınız ve bunu iletişimle kuvvetlendirmek istiyorsunuz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde onaylanmak ve pohpohlanmak isteğiyle dolusunuz. Yeni birini tanımak şekillendirdiğiniz hayatınızı renkelndirmenize yardımcı olacaktır. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. Elinizin kolunuzun uzandığı işler artacak ve gelişeceksiniz. Kendini ruhunuza bir adım yaklaşacaksınız. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve derin düşüncelerle duygusallaşabilirsiniz. Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Nereden geldiğinizi unutmayacaksınız. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 İKİZLER BURCU: “AYNANIZI BULDUĞUNUZ YERDE ODAKLANMAK İSTEYECEKSİNİZ!” 

Değerli İkizler,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Hiç olmadığınız kadar tutarlı düşünceler içindesiniz. Kararsızlıklar içinde boğulurken yüzmeyi öğrendiniz. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna geçecek. İçselleştirdiğiniz her ne varsa dilinize dökülürken doğru adresi ve zamanı bulacak. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde size inanan ve renk katan insanlar kök salacak. Yeni birini tanımak yolunda ise aynanızı bulduğunuz yerde odaklanmak isteyeceksiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. Hiç farketmediğiniz detaylar birden dikkatinizi çekebilir. Kalbiniz ve aklınız birlik olunca daha anlamlı adımlar atacaksınız. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve aklınızda çok fazla soru birikebilir. İçinizdeki sesleri susturmakla uğraşacaksınız. Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Emeğinizin farkındasınız ve pes etmiyorsunuz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 YENGEÇ BURCU: “GRİLERE YER YOK!” 

Değerli Yengeçler,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Yolunuzu şekillendirmek ve desteğe ihtiyaç duymadan hareket etmek için gereken enerjiyi içinizde bulacaksınız. Griler değil siyah ve beyaz sayfalar yer alacak. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna geçecek. Sevdiklerinize olan kanadınızı hiç kapatmayacak ve bu hafta onları gözlemlemek isteyeceksiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde düşünülmek ve saygı duyulmak, değer bilinmek isteyeceksiniz. Yeni birini tanımak düşüncelerinize yeni bir boyut kazandırabilir. Dış görünüşten çok iletişime odaklanacaksınız. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. Evinizle veya odanızla ilgili değişikliklere yönelebilirsiniz. Size iyi gelecek somut bir şeyler arıyorsunuz. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve meditasyon, spor gibi etkinlikler ruhunuzu besleyecektir. Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Nerede hata yaptığınız nerede doğru yaptığınız onjektif bir şekilde gözünüze gelecek. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 ASLAN BURCU: “TAVRINIZ NET OLCAK!” 

Değerli Aslanlar,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Dış görünüşünüze gösterdiğiniz özeni cümlelerinize de göstereceksiniz. Konuşmadan önce süzeceksiniz. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna geçecek. Kimin sizi dinlediği gözünüzden kaçmayacak ve siz de tavrınızı net belirteceksiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde aynı özeni ve dikkati karşı taraftan da isteyeceksiniz. Yeni birini tanımak eleştirilere açık olmadığınız için tartışmalar doğurabilir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. Kendinizde yetersiz gördüğünüz ne varsa onun üzerine çalışacaksınız. Kendinizi daha donanımlı hissetmek adına çabalayacaksınız. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve haftanın yorgunluğunu atmak için dingin bir zaman olacak. Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Kendinizle gurur duymayı ve farkındalık noktanızı unutmayacaksınız. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 BAŞAK BURCU: “HAKETTİKLERİNİZİ ALMANIN VAKTİ GELDİ!” 

Değerli Başaklar,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Çok keskin dönüşler ve vazgeçişler, sapmalar yaşayabilirsiniz. Size iyi gelmeyen ve uyum sağlayamadığınız hiçbir noktada duramıyorsunuz. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna geçecek. Ciddiye alınmak istiyorsunuz. Laubalilikten hoşlanmadığınız bir dönemdesiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde önceliği olduğunuz insanlar gözünüzden kaçmayacak. Yeni birini tanımak adına cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. Yeni bir hobiyle donanım kazanabilirsiniz. Ruhunuzu beslemek için kendinizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve kırgınlıklarınızdan kurtulacaksınız. Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Hakettiklerinizi almanın vakti geldi. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 TERAZİ BURCU: “İNSANLARIN YORUMLARINA ÖNEM VERECEKSİNİZ!” 

Değerli Teraziler,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Sağladığınız dengeyi şaşmasın diye ağırlaştırmaya çalışıyorsunuz. Odak gücünüzü arttırıyorsunuz. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna geçecek. İnsanların yorumlarına önem vereceksiniz. Bir kulağınızdan girip diğerinden çıkmayacak. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde her şeyi onaylayan değil yanlışıyla ve doğrusuyla dobra olan kazanacak. Yeni birini tanımak kendinizde keşfetmediğiniz başka bir detayı size gösterebilir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. El becerileriniz ve eski notlarınız gündemde olabilir. Kendinizle konuşmak iyi gelecektir. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve çok fazla enerji harcamak istemeyeceksiniz. Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Fedakârlık yaptığınız her ne varsa gözünüzde canlanacak. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 AKREP BURCU: “SINIRLANDIRILMAK VE SUSTURULMAK İSTEMEYECEKSİNİZ!” 

Değerli Akrepler,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Aklınızla kalbiniz resmen anlaşma imzalamış gibi aynı fikirde olacak. Bu durum sizi daha emin ve özgüvenli gösterecektir. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna geçecek. İnsanları eleştirmekten ve yorumlamaktan kaçınmayacaksınız. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde sınırlandırılmak ve susturulmak istemeyeceksiniz. Yeni birini tanımak yüksek özgüveninizle karşı tarafı ürkütebilir ama siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. Yepyeni düşüncelerin aydınlanmasını yaşayabilirsiniz. Benliğiniz adına girişimleriniz olacak. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve aklınızı susturmak, kalbinizle konuşmak isteyeceksiniz. Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Geçmişle bugünü kıyaslayacaksınız. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 YAY BURCU: “ÇOK OKUYAN DEĞİL ÇOK GEZEN BİLİR DİYECEKSİNİZ!” 

Değerli Yaylar,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Bulduğunuz fırsatları bütünleştirmek ve yeni bir şeyler yaratmak istiyorsunuz. Zayıf ve yetersiz hiçbir şeye yer vermeyeceksiniz. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna geçecek. Hevesinizi kıran insanlarla konuşmak iyi gelmeyecektir. Çünkü çok çabuk etkisi altında kalıyorsunuz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde karşı tarafında size bir şeyler katıp hayatınızı renklendirmesini bekliyorsunuz. Yeni birini tanımak ruhunuzu besleyecek ve yenilikler getirecektir. Her şeyi çok didiklememeye özen gösterin. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. Yeni keşifler arayışında olacaksınız. “Çok okuyan değil çok gezen bilir” diyeceksiniz. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve psikolojiniz çok kalabalık yerlere uygun olmayacak. Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Hiç ummadığınız anca geçmişten bir sayfayı deşeceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 OĞLAK BURCU: “SIRTINIZI DÖNMÜYORSUNUZ!” 

Değerli Oğlaklar,

Haftaya Ay Oğlak burcunda yani kendi burcunuzda ilerlerken başlıyoruz. Adınızdan söz edilmesi ve takdir edilmek sizi besleyecek. Başarısız olma ihtimalinizin olduğu hiçbir girişimde bulunmak istemeyeceksiniz. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna geçecek. Kalabalıklara karışmak ve ön planda olmak duygusu sizi taçlandıracaktır. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde kıymetinizin bilinmesini ve bunun yansıtılmasını bekliyorsunuz. Yeni birini tanımak gözünüzü korkutabilir ama olgun tavrınızla büyük etkiler bırakabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. Rüyalarınız çok yoğun olabilir. Kendinizi daha çok benimseyeceksiniz. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve sizi üzen ve yolunuza takılan her şeyi bir araya toplayıp atmak isteyeceksiniz. Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Çıktığınız tüm basamalara bakmayı sırtınızı dönmemeyi iyi bileceksiniz. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 KOVA BURCU: “KENDİNİZE DE ELEŞTİREL BİR GÖZLE BAKACAKSINIZ!” 

Değerli Kovalar,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Önünüze sunulan her fikri ve fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Bu dönemde elinizdekileri ne kadar beslerseniz o kadar meyvesini alırsınız. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna yani kendi burcunuza geçecek. Alınganlığınızı çocuksu ruh halinizle örtüştüreceksiniz ve bir o kadar da iletişime ihtiyaç duyacaksınız. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde “nasılsın” sorusunu size sahiden yöneltenleri hissetmek isteyeceksiniz. Yeni birini tanımak iletişim ihtiyacınızı besleyecektir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. Kendinizi dertleşirken bulabilirsiniz. İçinizi arındırmak ihtiyacı duyuyorsunuz. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve enerjinizi çeken kimseyle irtibat kurmayacaksınız. Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Kendinize de eleştirel bir gözle bakacaksınız. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.

 BALIK BURCU: “YOLLARINIZDAKİ VİRAJLARI AZALTACAKSINIZ!” 

Değerli Balıklar,

Haftaya Ay Oğlak burcunda ilerlerken başlıyoruz. Sizi sarsan ve yoran düşüncelerden sıyrılıyorsunuz. Yeni bir çevre, insan veya işin getireceği farklı bakış açılarıyla siz de değişeceksiniz. Salı günü öğlene doğru Ay Kova burcuna geçecek. Size iyi gelen insanlarla konuşmakla kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde bakış açınız değişiyor ve detayları daha iyi görebiliyorsunuz. Yeni birini tanımak yeni benliğinizi tanımak adına da farklı gelecektir. Çarşamba ve perşembe günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek ve perşembe akşamı Balık burcuna geçecek. Yeteneklerinize ve hobilerinize bir yenisi katılabilir. Bir şey ortaya çıkartmak gücünüze güç katacaktır. Cuma ve cumartesi günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak ve içinizdeki seslerle tartışacaksınız. Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Nereye düştüğünüzü nerede ayağa kalktığınızı aklınıza kazıyacaksınız. Yollarınızdaki virajları azaltacaksınız. Bol yıldızlı haftalar diliyorum.