MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar ve yönetimi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Maide Bolel Huzurevinde bir akşam yemeği düzenledi.

Yemeğe Eskişehir MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Ünal ve yöneticiler katıldı.

Huzurevindeki yaşlıların çok memnun kaldıkları yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Komar, “Öncelikle Şehitlerimiz için yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum. Allah peygamber efendimize komşu eylesin. Ailelerine ve Yakınlarına Allah sabırlar ihsan eylesin. Yaşlılarımız bizim herşeyimiz. Yaşlılarımıza her zaman sahip çıkmalıyız ve her zaman yanlarında olarak hal,hatır sormalı ve varsa sıkıntılarını gidermeliyiz. Bu bizim insanlık görevimiz. Huzurevindeki bu ziyaretimiz her zaman devam edecektir. Bizi bu güzel ortamda ağırlayan Huzurevi müdürümüz Sayın Ali Dertli'te ayrıca teşekkür ediyorum. Biz  her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Küçükle küçük, büyükle büyük olacağız” dedi.