İkili takım modelleri son yılların kadın giyim trendleri arasında zirveyi zorlamaya devam ediyor. Birbirinden farklı tarzları ve modelleri ile Setre koleksiyonun değişmez parçalarından olan ikili takım modelleri sayesinde kadınlar çok daha cesur ve sofistike bir görünüme kavuşabiliyorlar. Kadın giyiminde şık ve zarif bir stili temsil eden ikili takım kombinleri aynı zamanda başlı başına güçlü bir duruşu da simgeliyor.

Pantolon ve eteklerden oluşan ikili takım modelleri kadınların iş yaşamında da günlük yaşamda da sık tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Setre koleksiyonunda yer alan ve yaz aylarında giyilecek olan ikili takım modellerini ince ve terletmeyecek pamuklu kumaşların, kış döneminde giyilecek ikili takım modellerini ise mevsime uygun rahat ve şık kumaşların kullanılmasıyla üretiyor. Bu sayede Setre ürünlerini tercih eden kadınlar rahatlıklarının yanı sıra şıklıklarını da garantilemiş oluyorlar. Tüm giyim ürünlerinde olduğu gibi ikili takım modelleri arasından seçim yapılırken de kadınların vücut tiplerini ve beden ölçülerini göz önünde bulundurularak seçim yapmaları gerekiyor. Aksi takdirde uygun olmayan modeller seçilebiliyor ve istenilen görüntü elde edilemeyebiliyor. İkili takım modelleri arasından seçim yapılırken hangi ortamda giyilecek olduğu da dikkat edilmesi gereken konular arasında yer alıyor.

İkili takım modelleri ile birlikte düşünülen ilk renk artık klasikleşmiş olan siyah olsa da; günümüzde ikili takım modellerinde mavi, tozpembe, haki yeşili, pudra, kahverengi ve daha birçok farklı renk kullanılıyor. Pantolon ve ceketlerin göz alıcı uyumuna sahne olan ikili takım modelleri; stilettoler, blok topuk sandaletler ve makosenler ile kombinlendiğinde son derece farklı ve göz alıcı tarzlar ortaya koyulabiliyor. İkili takım kombinleri, pantolonun rengindeki ayakkabılarla olduğu gibi ceketin içerisindeki bluzun ya da gömleği rengindeki ayakkabıların kullanılmasıyla da tamamlanabiliyor. İkili takımların topuklu ayakkabılar ile birlikteliği her zaman için muhteşem uyumun garantisi kabul ediliyor. Ancak sneakerslar ve makosenler ile birlikte kullanılan ikili takım modelleri de kadının kendi tarzını göz alıcı bir şekilde yansıtmasına katkı sağlıyor. Pantolon ve ceketlerden oluşan ikili takımlar bluzlarla, gömleklerle ve trikolarla kombinlenebiliyor.

Her Mevsime Uygun Bluz Modelleri Gardropların En Kullanışlı Parçaları Arasında Yer Alıyor

Moda trendleri ne kadar değişse de bluz modellerinin gardropların baş köşesindeki yeri asla değişmiyor. Günlük kullanımda da iş hayatındaki kombinlerde de şık kombinlerin değişmez parçası olan bluz modelleri kadın modasında zamansız parçaların en iddialı temsilcisi olarak kabul ediliyor. Setre koleksiyonunda da her sezon önemli bir yere sahip olan bluz modelleri pek çok farklı parça ile kombinlenebildiği için işlevsel bir parça oluşuyla da ön plana çıkıyor. Günlük sokak stilini yansıtmak isteyen kadınlar için de ofis ortamında ya da özel davetlerde göz doldurmak isteyen kadınlar için de farklı alternatifler barındıran Setre bluz modelleri her sezonun en şık, rahat ve göz alıcı parçaları arasında yer alıyor.

Klasik çizgilere sahip bluz modelleri farklı renkleri, çeşitleri ve desenleri ile farklı kombinlerde kullanılabiliyor. Klasik ve sade çizgilerdense daha ihtişamlı bir tarz yansıtmak isteyen kadınlar jean pantolon ve payetli bluz kombinleri ile her ortamda ilgi odağı olmayı garantiliyorlar. Sokak modasının vazgeçilmez parçalarından olan klasik bluz modelleri sade ve şık bir görünüm sergilemek isteyen kadınlar tarafından kot şortlarla, keten ve kot eteklerle birlikte kullanılabiliyor. Toplantı, iş görüşmesi ya da davetler söz konusu olduğunda havuç paça pantolonlarla ya da kumaş eteklerle bluzların kombinlenmesi tatmin edici sonuçlar alınmasını sağlıyor.

Klasik çizgiler taşıyan bluzlar spor parçalar ile kombinlendiğinde sade ve zarif bir gündüz şıklığı yakalanabiliyor. Modern bir çizgi yakalanması için sade alt giyim parçalarıyla kombinlenen boğazlı tül bluzlar sahip oldukları klas görünümleri ile zevk sahibi kadınları adeta büyülüyor. Boğazlı tül bluzların yer aldığı kombinler salaş ancak modern görünümlü topuzlarla ya da at kuyruğuyla tamamlandığında son derece uyumlu bir görüntü ve şıklık elde edilmiş oluyor. Her mevsim için özel olarak tasarlanan bluz modelleri arasında şifon, penye ve örgü çeşitleri de yer almakta olup bu alternatifler farklı yaş gruplarındaki kadınların beğenisini topluyor.

Siz Hala Setre Ayrıcalıklarını Keşfetmediniz Mi?

Setre yalnızca Türkiye’de değil dünya genelinde de kadın giyiminin öncü isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Her sezon yenilenen koleksiyonunda modanın nabzını tutan modellere yer veren Setre birbirinden şık ve iddialı ürünlerini dünyanın pek çok ülkesine ihraç ediyor. Siz de Setre’nin kaliteli, şık, konforlu ve ekonomik fiyatlı ürünlerini incelemek için https://www.setre.com/ adresindeki online mağazanın yanı sıra Setre perakende satış mağazalarını da ziyaret edebilirsiniz. Setre online mağazası üzerinden her sezon yenilenen koleksiyonları inceleyebilir, beğendiğiniz ürünleri saniyeler içerisinde alışveriş sepetinize ekleyebilirsiniz. Seçtiğiniz ürünleri Setre’nin hızlı ve güvenli ödeme yöntemleri aracılığı ile kolayca satın alabilirsiniz.