Haydi Avrupa’ya Otobüsle Avrupa Turu her yıl yüzlerce öğrenciye Avrupa’yı gezdiriyor. Bu yıl Anadolu Üniversitesi’nden de bir grup üniversiteli öğrenci 2019 yılının 2 Ağustos tarihinde Ankara’dan hareket ederek Yunanistan’dan Avrupa’ya giriş yapacak. Profesyonel bir vize merkezi ile anlaşan Haydi Avrupa’ya tur organizasyonu Anadolu Üniversitesinden gençlerin de vizelerini alabilmek için danışmanlık yapacak. 

Avrupa Turu kapsamında; 17 gün boyunca şu 17 ülke gezilecek: Macaristan, Fransa, Hollanda, İspanya, İtalya, Avusturya, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Belçika, Vatikan, Makedonya, Monaco, Yunanistan, Slovenya, Hırvatistan, Slovakya gibi ülkeler gezilecek. Başkent Üniversitesi öğrencilerinin de aynı programa katılması söz konusu. Başkent Üniversitesinden de bir grup öğrenci 2019’da Haydi Avrupa’ya ile Otobüslü Avrupa Turuna çıkmak için ön hazırlıklara başlamışlar. 

Hem üniversitelilerin yabancı ülkelere karşı bilgi ve kültürlerinin artırılması, hem de sınav sonrası stres atmak ve eğlenmek adına öğrenciler bu gezi fırsatının kendileri için son derece iyi ve faydalı olacağını düşünüyorlar. 

Haydi Avrupa’ya özellikle gençlerin çoğu zaman gruplar halinde yoğun olarak katıldığı bir Avrupa Tur Organizasyonu. Ankara’da merkezi bulunan Haydi Avrupa’ya ile Otobüsle Avrupa Turları aynı zamanda İskandinav, Kuzey Avrupa, Baltık ve Orta Avrupa Turunu da gerçekleştirecek önümüzdeki yıl. 

Bu tur programına ilişkin detaylı bilgilere haydiavrupaya.com sayfasından erişile biliyor.